Cascos Bluetooth

Si una cosa odio és perdre el temps, i més amb coses inútils. Us heu adonat de la quantitat de temps que passem al dia desenredant els cables dels auriculars de la ràdio, mòbil, iPad o el que sigui?

La Inspectora Gadget s’ha comprat aquests cascos supermolons i sense fils: els Halterrego en color vermell. També els podeu trobar el blanc, negre, rosa, blau cel i taronja. Trobo a faltar el color verd, però el vermell és preciós.  I el seu disseny tan recte i estret em va encantar!

Funcionen amb bluetooth i és molt fàcil configurar-los per adaptar-los a l’iPhone (en el meu cas). L’orellera dreta té botons per encendre/apagar, pujar i baixar de volum i passar a anterior/següent cançó.  Però és que a més tenen micròfon incorporat, de manera que podem contestar les trucades del nostre smartphone prement només un botó. Igualment, clicant 2 cops el botó d’encesa/apagada fem “rellamada”.

Tenen una autonomia d’unes 10 hores, es carreguen en 2 i mitja i aguanten una distància de 10 metres respecte al dispositiu. Testat i molt satisfeta. Jo els vaig comprar a una FNAC de França. Al web FNAC d’Espanya no hi surten, però els podeu adquirir a Pixmania pel mateix preu que em van costar a França: 49,50€.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús