Ous de Pasqua (virtuals)

Dels que us parlaré són una mica diferents als ous de pasqua que potser esteu pensant.
Aquest és el nom que s’utilitza per parlar de jocs o funcions divertides o útils que s’amaguen sota un software. Estan ocults i has de saber el codi per entrar-hi, ja que els programadors no ho inclouen a les instruccions. Sovint són bromes o funcions “bonus” per qui li agradi investigar al màxim el seu aparell.
Us en detallo 4.
1.ANDROID (a partir de versió 2.3). Us apareixerà un malèvol home gingerbread si aneu a Configuració> cliquem a “About Phone”> toquem entre 5 i 10 cops la versió Android.
2. GOOGLE (tant al vostre ordinador com als smartphones). Si feu la cerca “tilt” a google, us apareixeran els resultats absolutament torts a la pantalla. “Tilt” vol dir “inclinar” en anglès
3. GOOGLE EARTH. Si premeu Poma + Alt + A (majúscula) us apareixerà un simulador de vol! En windows: Ctrl + Alt + A (majúscula)
4. TETRIS A UN MAXON. Va ser el primer ou de pascua que vaig trobar. L’any 2000 (!!) em vaig comprar un moníssim mòbil movistar Maxon (va ser el meu segon mòbil; el primer havia estat un lletgíssim motorola). Trastejant a yahoo (res de google encara l’any 2000) i fent recerques del tipus “trucos maxon” vaig trobar que es podia jugar al tetris! les tecles per activar-lo eren *#9900#. Era una mica desastre si et trucaven en el moment en què estaves jugant. El mòbil es penjava, perdies la partida i no podies agafar la trucada. Però bé, fa 12 anys tampoc no rebies tantes trucades al mòbil!
En aquest link podeu trobar més ous de pasqua. I vosaltres, en coneixeu més?
L’Olaif em va donar la idea per a aquest post.

1 comentari

  • Sara

    26/01/2012 11:40

    A mi m’han sortit un ninot que es diu Ice cream sandwich. Divertit.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús