Organitzant-nos per seguir els blocs

Segueixo molts blocs. I tots el que segueixo és perquè m’interessen. Però no sempre me’n recordo d’entrar-hi a veure les novetats que hi ha. Amb la sindicació no m’hi he acabat d’entendre-hi mai. I menys amb la subscipció a blocs. Sempre acabava rebent els emails notificant posts nous quan no tenia temps d’entrar-hi.

Solució: Google Reader! És una aplicació més de google. Només necessitem un compte gmail per entrar-hi i començar a endreçar els nostres blocs per carpetes. El procediment és fàcil. Premem el botó “Subscribe” (subscriure), posem l’adreça web o el nom del bloc i ja hi estem subscrits. Cada cop que hi entrem, veurem les entrades pendents de visualitzar.

Google Reader és superpràctic per quan llegiu els blocs des dels vostres ordinadors. Però si el que voleu és llegir-los des del vostre iPhone o iPad us recomano l’aplicació MobileRSS.

És gratuïta, sincronitza amb Google Reader (per tant traspassa els blocs a què us subscribiu d’un lloc a l’altre) i té una visualització molt fàcil. Amb el dit aneu passant els posts pendents de llegir, canvieu de carpeta, etc. A més, us permet fer una llista de posts preferits (de blocs diferents) i diverses opcions de compartir els posts, per email, twitter, etc.

Comeixeu apps similars per Android o BlackBerry? Deixeu-me comentaris!

3 comentaris

 • George

  05/03/2012 13:11

  Ruth, jo a l’Android faig servir Pulse, molt sencilla però sobretot molt ben organitzada vistosa! Te versions també d’Iphone i Ipad

  http://www.pulse.me/products/#/overview

 • Ruth Gumbau

  05/03/2012 14:15

  Gràcies, George!!

 • Jack Da Rippa

  05/03/2012 14:41

  Flipboard també està molt bé, inclús permet “maquetar-ho” una miqueta i posar-ho tot al teu gust. Molt fàcil d’utilitzar també.

  Salutacions

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús