TomTom i el 29 de febrer

El meu fort no és, precisament, l’orientació. Òbviament tinc memoritzats els trajectes de casa a la feina,  de casa a casa de la mare, de casa a casa dels sogres, de casa al centre… Però quan dubto de com anar a algun lloc, no dubto a treure de la guantera el meu TomTom.

El Vaig voler utilitzar la setmana passada buscant un restaurant i em va estranyar que no trobés senyal de GPS. Quan aquest cap de setmana el vaig haver de fer servir i tampoc no trobava senyal, ja em va pujar la mosca al nas.

Resulta que el senyor TomTom no es va adonar que aquest any era de traspàs i que febrer tenia 29 dies, i es va fer un embolic i ni trobava el dia, ni el satèl·lit ni res de res. La solució va ser tan fàcil com connectar el gps a l’ordinador i descarregar l’últim parxe per corregir aquest error. Però em sembla un EpicFail impropi de Tomtom que espero que no es torni a repetir.

 

Etiquetes , , ,

2 comentaris

 • Jordi

  18/04/2012 8:59

  Bastant xocant que això encara passi avui en dia…
  Dels TomTom també trobo que la política de preus de les actualitzacions és errònia… si fessin una tarifa plana de 19€ a l’any ja l’hauria actualitzat, en canvi vaig aguantant amb la versió inicial fins que la pugui piratejar, 55€ a l’any em sembla una barbaritat…

 • Ruth Gumbau

  18/04/2012 16:13

  Doncs sí, totalment xocant, especialment quan ens vam trobar perduts de nit per un bosc de l’empordà…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús