Revistes digitals

No sé vosaltres, però jo cada cop estic menys sentimental amb el format paper a l’hora de llegir llibres i revistes. Sí, el tacte del paper, les portades… tot el que volgueu, però cada vegada sóc més pràctica i l’espai no em sobra.

És per això que cada cop utilitzo més l’aplicació Zinio per comprar revistes. Està disponible per Android, iPhone, iPad, PC i Mac. Té moltes, moltíssimes revistes de tot el món per comprar números individuals o, fins i tot, subscriure-us. Quan feu una subscripció anual a una revista, rebreu un e-mail el dia que hi hagi el nou número disponible per poder-lo baixar. A més, de tant en tant us enviaran un e-mail amb ofertes de subscripcions força atractives. La setmana passada, per exemple, em van oferir 12 números de la revista iPad&iPhone per 13€, amb un descompte d’un 60% aprox i no m’hi vaig poder resistir.

A banda d’aquestes ofertes puntuals, però,  el preu no varia massa del que trobaries en un quiosc al carrer, però per mi la comoditat és més important, en aquest cas, que el fet de trobar descomptes. Comoditat perquè no tens revistes amuntegades a casa i perquè a l’iPad -o al dispositiu que utilitzeu- podeu desar tots els números antics que volgueu. A més, si una pàgina té un article que us interessa especialment (com el que destaco de GarageBand a la foto), podeu marcar-la com a favorita per poder recuperar-la quan volgueu.

El menú és facilíssim d’utillitzar: “leer” (per llegir els números que hagueu comprat), “comprar” (per adquirir revistes, i “explorar” per llegir articles gratuïts disponibles a Zinio.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús