L’actualització més important de Whatsapp

Pensava que havia estat la del mes passat, quan Whatsapp havia introduït la traducció al català, però no. Aquest matí he repassat la llista d’actualitzacions disponibles que tenia a l’iPhone i m’he entretingut a veure les novetats que incloïa Whatsapp i, per fi, l’aplicació comença a encriptar els xats.

I per què és important això, us preguntareu? Doncs perquè existeixen aplicacions Sniffers (que ensumen, metafòricament) que són capaces de rastrejar totes les converses de Whatsapp dels mòbils que s’emparen sota una mateixa xarxa wi-fi (que no estigués encriptada). En fi, que la nova actualització ens pot estalviar molts problemes i malentesos.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús