Fashion Geeks

Els gadgets està de moda. Però també podem portar els nostres gadgets a la nostra moda! Us en poso uns exemples. No els veureu a les passarel·les:

gboy dress.jpggame-boy-apron.jpg

Aquí teniu 2 modelets inspirats en la Game Boy: un vestit que podeu trucar aquíi que costa uns 63€ i un davantal que no és a la venda però que aquesta noia, la Jenny Rae, s’ha dissenyat i mostra en el seu web.

brazalete-bluetooth-con-vibrador-y-pantalla-reloj-y-diseno-rosa-figura-521367560_ML.jpg

Aquesta és una polsera que es connecta per bluetooth amb el vostre telèfon mòbil. Si rebeu una trucada i porteu el mòbil a la bossa, us n’assabentareu perquè el braçalet començarà a vibrar i a la pantalla us sortirà el nom de la persona que està trucant. Hi és en tots els colors, jo el vaig comprar el nadal passar a rebajasvip.com, però el podeu trobar aquí per 39€.

floppy_earrings_12.jpg

Els discos floppy també han inspirat molts accessoris de moda, com aquestes arracades que he vist a aquest web i aquesta bossa en aquest altre lloc.

floppy bag.jpeg

Captura de pantalla 2012-11-17 a las 17.44.25.png

 

Aquest bessons d’iPhone es poden comprar aquí per 29,90€. Elegants, no?

bra_angry.jpgA55siigCMAAdkeX.jpglike-bra-2.jpg

I com no, la roba interior també pot servir per mostrar el nostre costat més geek. Els sostenidors dels Angry Birds els he vist aquí. Els que tenen un espai per desar-hi el telèfon mòbil me’l va passar en Greeellat per twitter,  i els del Like de Faccebook es poden comprar aquí

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús