Line, substitut de Whatsapp i Viber?

la foto 2.PNG

Avui m’he baixat una aplicació que pot acabar amb el monopoli de whatsapp, Line. Barreja les funcions principals d’aquesta aplicació, chat online amb els nostres contactes, i Viber, trucades gratuïtes per internet. Podem incloure icones Emoji, però en té algunes altres de divertides i molt més grosses.

 

 

 

 

 

 

Captura de pantalla 2012-11-20 a las 11.34.50.png

 

De moment, m’ha donat algun problema a l’hora d’insertar fotos, la resta perfecte; suposo que aniran millorant les versions en breu. Està disponible per iPhone, BlackBerry, Android i Windows Phone. I el que més m’ha agradat és que es pot instal·lar en PC o Mac. Quantes vegades no esteu a la feina i perdeu temps teclejant al mòbil un whatsapp, quan podríeu estar fent-ho molt més ràpid des del teclat del vostre ordinador? Amb Line, això està resolt.

 

 

A més d’això, permet actualitzar l’estatus per compartir entre els contactes, com si fos un tweet…

la foto 1.PNG

Què? Us animeu a provar-ho? Us l’heu baixat ja? Què us sembla?

Etiquetes , , , ,

2 comentaris

 • Burnaron Korkus

  20/11/2012 17:41

  Llástima que no estigui per linux…

 • rgumbau

  21/11/2012 10:59

  Hola Burnaron, gràcies per seguir el blog i deixar el teu comentari.
  Sempre te’l pots instal·lar al mòbil. Hi ha totes les plataformes :)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús