Convertir la vostra TV en una Smart TV

1.jpg 1.jpg Les Smarts TV’s són la darrera novetat en televisió. Literalment, es tracta d’una televisió intel·ligent que es connecta a internet i permet utilitzar aplicacions, veure vídeos de la xarxa, etc. A casa tenim una Sony Bravia, que està força bé però té quasi 5 anys, així que l’única manera de posar-li internet és connectar-la a la PS3. Per això, quan vaig veure aquest OZ Usb amb internet, de seguida em va interessar. El fabrica Schneider i es pot comprar a diversos establiments d’electrònica i també aquí per uns 99€.

Captura de pantalla 2012-12-02 a las 23.50.28.png Només necessitareu una Televisió amb connexió HDMI (alta definició), una xarxa wi-fi a casa i el kit Oz Usb, que està compost per l’usb -hdmi, un cable d’alimentació i un ratolí sense fils que es comunica amb l’usb. Si la vostra TV té connexió hdmi però no té usb, no us preocupeu. El gadget porta un adaptador per connectar l’usb a una presa d’alimentació.

7.jpg El que fa és instal·lar-vos el sistema Android a la vostra tele. Baixa les aplicacions a l’usb mitjançant el wifi i podeu baixar les mateixes aplicacions que si estiguéssiu operant amb una tablet: correu, el temps, facebook, angry birds, flipboard… I a més es pot configurar en català. Té una memòria de 2Gb per emmagatzemar aplicacions i dades.

Pel que he pogut provar, instal·lar-lo us pot servir per tenir entretinguts els nens (angry birds) o per veure vídeos de youtube o de canals de televisió per internet. Tot el que sigui escriure (emails, notes, tweets…), és una mica incòmode amb el teclat de la pantalla i el ratolí que funciona com la PS3. També us pot servir (per què no?) instal·lant-lo a la tv de la cuina, si en teniu, per organitzar les tasques de la família: calendaris, directori de contactes, documents compartits en google drive, etc. Se li poden donar molts usos.

6.jpg 5.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

 

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús