Google Maps a l’iPhone (per fi)

Us sentíeu sols? desemparats? vivíeu en la foscor més immensa des que vau actualitzar a l’iOS6 i us havíeu quedat sense els Mapes de Google? Havíeu renegat de tot l’imperi apple des que us havieu d’enfrontar a la seva aplicació de mapes? Preferíeu quedar-vos a casa abans de sortir al carrer i trobar-vos amb la immensitat dels carrers de Barcelona i un mapa buit sense estacions de metro? Havíeu arribat a pensar d’anar amb el TomTom caminant pel carrer per no perdre-us?

DONCS  S’HA ACABAT!

iPohoneros, ja es pot baixar l’aplicació Google Maps de l’app store en aquest link. Podreu tornar a sortir de casa, saber on és el metro, no tenir por danar a barris de Barcelona on no heu estat mai, etc. No haver de posar l’iPhone en castellà per saber on hi ha una parada de metro…

El disseny ha canviat una mica de quan venia per defecte incorporada a l’iPhone i, el més important, és que parla! Dóna les indicacions amb veu. També marca amb vermell els trams de trànsit complicat. Que en gaudiu!

 

ACTUALITZACIÓ 19.17h: La veu només funciona si poseu l’iPhone en castellà.

0.jpg 2.jpg 3.jpg

Això sí, se’ns avisa que de moment és una versió Beta i que ens ho prenguem amb calma.

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús