Netejar portàtils i mòbils

Si una cosa aprecio d’un dependent és l’honestedat. Ell sap -i jo també- que aquell dia pot perdre una venda, però es guanyarà la meva confiança i respecte i hi tornaré a comprar un altre dia.

cristasol.png

Això és el que vaig pensar quan, poc després de fer el gran pas d’abandonar el sistema PC per passar-me a Mac, al 2007, vaig començar a pensar en quina seria la millor manera de netejar el meu nou portàtil MacBook. Passejant pel miniespai Apple de la FNAC de Plaça de Catalunya (encara no hi havia cap Apple Store a Barcelona) vaig veure uns kits superxulus per netejar la pantalla del portàtil: costava uns 12€ que jo, evidentment, estava disposada a pagar perquè el meu MacBook tingués una presència immillorable. Quan li vaig anar a demanar al dependent, em va dir molt honestament “mira, saps què és millor i molt més barat? Omple un tap de Cristasol o qualsevol altre netejavidres que tinguis a casa, ho redueixes amb una mica d’aigua i un drapet la neteges. És el millor”.

Al final, l’experiència m’ha ensenyat que alguns productes no corrosius (!!) que tenim a casa al final són molt millors i més barats. Un dels últims descobriments són les tovalloletes desmaquillants per netejar la pantalla del mòbil. Van realment bé i amb una sola tovalloleta podeu netejar 3 ò 4 mòbils alhora (si teniu família o companys de pis a prop, aprofiteu). A supermercats i farmàcies per menys de 2€ en teniu de totes les marques.

Captura de pantalla 2013-02-06 a las 11.42.17.png

 

 

 

 

 

Quins productes feu servir vosaltres per tenir a punt i ben macos els vostres dispositius. Algun truc?

1 comentari

  • Viviana Besolí

    06/02/2013 13:08

    Les tovalloletes per netejar les ulleres de l’schlecker, són molt econòmiques, 1€. Venen en caixetes de 50, envasades individualment i amb una pots netejar-te les ulleres i un parell de mòbils!
    I el millor és que no estan massa mullades i així no deixen rastre!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús