Mailbox App

Justament divendres pensava que l’aplicació de correu de l’iPhone se’m començava a quedar una mica curta. Tenia dos correus que no m’interessava perdre i, si bé és cert que amb el iOS 6.0 em permet l’opció de marcar-los per assenyalar amb una bandereta els que vull tenir a mà, no em permetia fer categories (visibles a simple vista, no parlo de fer carpetes) sobre si els tinc pendents de resoldre, etc. Doncs hores després, m’assabento que ja és en marxa l’aplicació Mailbox App, que et permet fer tot això, de manera gratuïta i amb una interficie molt intuïtiva i atractiva. Us permet classificar els mails en “ho veuré més tard”, “ho deixo per al cap de setmana”, “algun dia ho miraré” (per no crear falses expectatives), etc.

[youtube QulGwQAknec]

0.jpg

L’única pega és que funciona per invitació i la llista d’espera és LLARGA. Ara mateix tinc davant meu gairebé 580.000 persones (i 120.000 al darrera). Quan us baixeu l’aplicació, que és gratuïta, us registreu i ja us posarà a la llista d’espera. Espero que valgui la pena, realment, perquè m’hi veig unes quantes setmanes esperant.

Ah! En principi funciona només per comptes de gmail, espero que ampliïn a altres comptes (el meu compte yahoo té uns 15 anys -#vintage-, i em resisteixo a treure-me’l).

Feu servir alguna altra aplicació per correu que no sigui la que us ve predeterminada amb el vostre smartphone?

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús