De visita al MWC 13

Aquí us deixo els 10 dispositius que més em van agradar al Mobile World Congress d’aquest any!

Sony-Xperia-T-3ad.jpg

Sony Xperia T: Aquest és el telèfon que l’organització ens va regalar als periodistes acreditats. Té un disseny molt atractiu i compta amb tecnologia NFC (NearField Communication). Això permet pagar a establiments que comptin amb aquesta tecnologia sense haver de treure diners en metàl·lic o la visa. Al Congrés, venia instal·lada l’aplicació NFC Badge amb la qual podíem obrir les barreres (literals) dels accessos a la fira. Pantalla enorme i fotografies de qualitat.

 

Sony Xperia Z: Panasonic ja havia presentat un model l’any passat que es podia mullar, però la nova tauleta Z ens permet reproduir vídeos i fins i tot enregistar-los, mentre estem sota l’aigua. Aquest vídeo promocional ens ensenya com el podem mullar a la banyera. I direu: “i qui s’endú una tauleta a la banyera?”. Però penseu que si la feu servir com a e-book, potser sí que us agradaria llegir a dintre de l’aigua.

[youtube FfAOHlGADTA]

 

0.jpg

LG: No sé què passa amb els LG. Sempre que vinc al Mobile al·lucino amb els models (com el model 3D de fa un parell d’anys) però després no els acabo veient mai al carrer. Potser en altres països? Els nous LG tenen una funció que em va agradar molt i que permet utilitzar la pàgina d’inici del telèfon com una llibreta per si no pots perdre el temps a obrir l’aplicació de les notes.

També et permet fer una miniatura del vídeo que estàs mirant si, de sobte, te’n recordes que has d’escriure un em-mail urgent. El pots escriure i veure el vídeo alhora en un raconet de la pantalla (tecnologia QS Light).

 

padfone.JPG

 

 Padfone d’Asus: Una tauleta que serveix de telèfon. I no, no cal que us poseu la tauleta a l’orella, sinó que porta un bolígraf que es connecta per bluetooth i que porta incorporat un altaveu i un micròfon per poder parlar.

 

 

nokia 15.jpg

Nokia 105: Un mòbil que només serveix per fer trucades i enviar i rebre sms. Fa l’efecte que ens trobem a l’any 1999 si no fos perquè la pantalla té color. Només costa 15€ i és una bona iniciativa perquè a països emergents puguin tenir accés a telefonia mòbil. Hi ha una versió per 65€ que permet connectar-se a internet.

 

Captura de pantalla 2013-03-02 a las 00.36.32.png

 

Firefox OS: Mozilla ha tret un nou sistema operatiu per a dispositius mòbils. Pot significar un renaixement per Firefox, el navegador del qual havia perdut molts clients en favor de Google Chome.

 

 

 

Huawei-Ascend-W1.jpg

 

Huawei: No us encarinyeu massa d’aquest model. No crec que el veiem per aquí, però m’agrada el seu disseny i windows phone em sembla molt atractiu. Sí, es fa estrany per mi. No sóc gens fan de windows per PC, però trobo molt atractiu el sistema operatiu.

 

wallet.jpg

 

Wallet for Samsung: la presentació del Developer Day (dia dels desenvolupadors) de Samsung van presentar l’aplicació Wallet. Per guardar targetes-client, targetes visa, entrades per al cinema, bitllets d’avió, etc. Una bona i útil novetat si no fos perquè ja existeix el Passbook d’iPhone. Però com Apple no assisteix mai al MWC… ahhhh, se sienteeeee!!!

 

dicapac.jpeg

 

Dicapac: Fundes per a mòbils per poder submerhgir els telèfons. No són les primeres que es fan, però aquestes estan en colors fluor molt divertits. Es poden trobar per uns 18€.

 

 

 

3dcase.jpg

Impressora Nokia 3D: serveix per imprimir en 3D en fundes per als Nokia. No és una eina barata (uns 1.500$) però pot ser divertit per qui s’ho pugui permetre.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús