Totes les targetes-client, al mòbil

Quantes targetes client teniu? Algunes de les que porto portava a la bossa: Fnac, Decathlon, Accessorize, El Corte Inglés, Sephora, Bonpreu, Donant de sang, Promod, RACC, San Remo, Woman’s secret… Quan el moneder em va deixar de tancar les vaig treure totes i les vaig posar a un targeter a banda, una solució pitjor encara perquè m’ocupaven molt més espai. Què va passar? Doncs que el dia que anava a comprar a la fnac, no duia la targeta perquè, òbviament, l’havia deixat a casa perquè no em cabia a la bossa petita el targeter.

Captura de pantalla 2013-04-29 a las 10.44.17.png

El que semblava un problema sense solució, es va acabar quan vaig trobar l’aplicació gratuïta Stocard. De moment existeix per a iPhone i Android i, properament, la volen fer també per a altres sistemes, com Blackberry i Nokia.

És una aplicació que us permet introduir TOTES les targetes que teniu. Les podeu buscar d’una llista que vénen predeterminades. Si no hi és, la introduïu vosaltres. Podeu escriure manualment el número de codi de la targeta o escannejar el codi de barres que porti. Un cop acabat, us crearà un codi de barres amb els vostres números i que podreu ensenyar al dependent de la botiga enlloc de regirar el moneder per treure la targeta-client. Ho trobo molt còmode!

Captura de pantalla 2013-04-29 a las 10.45.03.pngCaptura de pantalla 2013-04-29 a las 10.45.17.pngCaptura de pantalla 2013-04-29 a las 10.45.24.png

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús