Tripit: una app per organitzar les vacances

Sóc d’aquelles persones que no podia viatjar sense un excel fet amb els números de reserva de vols, hotels i qualsevol altre mitjà de transport que pugués necessitar. Era molt pràctic, però m’hi estava molta estona fent aquests fulls. Tripit us estalvia tota aquesta feina.

foto 3.PNG

Tripit és una aplicació molt molt recomanable per organitzar les vostres vacances. Sobretot si teniu múltiples números de referència, sobre reserves d’avions (amb companyia, horaris, número de frequent flyer…), de trens, ferris, números de reserva d’hotels, lloguer de cotxes, etc. Podreu veure ordenat cronològicament tot el que heu de fer  i també dibuixat en un mapa, el que és recomanable si no us quedeu en un sol lloc, ja que podeu veure els recorreguts que fareu. El recorregut quedarà enregistrat al vostre historial de viatges disponible per consultar-lo més endavant si voleu.

Tripit és una aplicació gratuïta per a iPhone, iPad, telèfons i tauletes Android, Blackberry i Windows Phone. Si voleu disposar de funcions com poder fer el check-in online, sumar els punts de viatger freqüent o fins i tot veure l’estat del vostre vol, també és possible, però aleshores s’ha de pagar més de 40€. En qualsevol cas, la versió gratuïta és molt útil i molt molt pràctica.

foto 2.PNG

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús