Netflix, sèries barates i legals

No ho sé vosaltres, però em fa una mandra enorme baixar sèries, sobretot si pagant una petita quantitat de diners hi puc accedir d’una manera més còmoda. Per això, a molt països gaudeixen de plataformes com Netflix. Des d’Espanya no es pot entrar, però hi ha un petit truc per accedir-hi.

Per això necessitem fer que el nostre ordinador (o tauleta o telèfon) surti amb una adreça IP dels dels Estats Units. La IP és com el DNI del nostre ordinador: si posa que surt des de Catalunya, tindrem el Netflix capat, però si contractem una aplicació com Witopia VPN personal Pro, podrem fer que l’ordinador surti amb una IP nord-americana. Podem comprar-lo aquí (ha de ser la versió Pro) per 52,45€ a l’any (70$). Un cop comprada la llicència, ens donen un usuari i password; baixem l’aplicació i podem escollir el lloc del món des d’on vulguem que surti la nostra IP. Aquí, per exemple, m’he connectat a Denver. També és possible connectar-nos des de tauletes i telèfons mitjançant la connexió VPN amb la llista de servidors que ens facilita Witopia.

Captura de pantalla 2013-08-17 a las 12.11.05.pngCaptura de pantalla 2013-08-17 a las 12.21.27.png

 

 

 

 

 

 

Una vegada ja tenim una IP dels Estats Units podem anar al web de Netflix (o a l’aplicació per a tauletes i mòbils). Contractar Netflix costa 6€ al mes (7,99$) i en tenim un gratuït de prova. Hi podem trobar pel·lícules i sèries i programes de TV. Podem veure tot el que hi ha penjat sense limitacions. Les sèries no es pengen automàticament, però. Hi pengen les temporades completes (no capítols individuals) un cop han sortit en DVD als EUA.

És molt útil l’opció ‘Instant queue”. Allà hi podem col·locar les sèries que estem veient en cada moment. Ens permetrà anar sempre al capítol que toca sense haver de recordar quin és l’últim que hem vist. I, a més, si hem acabat les temporades i estem esperant que pengin una de nova, el fet de tenir-la a ‘instant queue fa que el sistema ens enviï un e-mail per avisar-nos que hi ha capítols nous disponibles.

Captura de pantalla 2013-08-17 a las 12.12.53.pngCaptura de pantalla 2013-08-17 a las 12.12.27.png

En resum, pagant els 52,45€ de Witopia a l’any i els 71,76 de Netflix a l’any, acabarem pagant de mitjana 10,35€ al mes per veure sèries i pelis il·limitades i d’una manera molt còmoda i lliure de virus. No està mal, no?

Aquest post hauria estat impossible sense l’ajuda en el seu dia de la Montse. La podeu seguir al seu blog i al seu twitter.

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús