Quin iPad em compro?

Ara que estem a les portes de Nadal i Reis, és possible que tingueu en ment comprar algun iPad per a vosaltres mateixos o per regalar a algun ésser estimat (ha de ser molt estimat eh?!?!?). Sovint quan algun amic meu es decideix a comprar-se una d’aquestes tauletes em demana consell sobre quina agafar-se. I sempre li dic que tingui en compte els següents aspectes per poder prendre una decisió:

Memòria: actualment l’iPad té memòries de 16, 32, 64 i 128 Gb i entre cada model augmenta uns 90€. Quina escollir? Penseu quin material hi teniu pensat introduir. Si tan sols hi posareu algun llibre i unes quantes cançons, podeu passar amb un de 16 Gb. Si, pel contrari, hi heu d’emmagatzemar molt de material, com vídeos pesants, aneu pujant de capacitat de disc dur. Per exemple, jo tinc una dotzena de llibres, 3.000 fotos, 18 vídeos curts i unes 1.500 cançons i ocupo un espai d’unes 25 Gb.

Wifi o wifi + 3G?: Una altra de les preguntes que es fa tothom. Si viatgeu molt i necessiteu connectar-vos a tot arreu on aneu, sens dubte wifi + 3G. Si, en canvi, sou un usuari tipus jo: l’utilitzo a casa i a llocs on tinc wifi, per exemple a hotels quan vaig de vacances, aleshores amb la connexió wifi en teniu més que suficient. Penseu que si en un moment donat necessiteu connectar-vos i no teniu 3G, el mòbil us pot fer les funcions de router per donar internet a l’iPad. La diferència entre escollir amb només wifi o wifi + 3G pot variar en uns 100€.

Pes: Haureu d’escollir la mida de l’iPad en funció a la vostra mobilitat. Si l’utilitzeu sobretot a casa, iPad normal. Si el traieu molt a fora i l’heu de dur a sobre, escolliu entre el nou iPad Air o l’iPad Mini. L’Air us pot anar bé si necessiteu la pantalla gran i no voleu portar molt de pes a sobre. Si, en canvi, voleu l’iPad per anar en metro, repassar algun document i utilitzar-lo com a eBook (aquí us explico com fer-ho) agafeu l’iPad Mini sense dubtar-ho. Hi cap fins i tot en algunes butxaques d’abric, però continua sent considerablement més gran que un mòbil, i té una mida ideal per fer servir com a llibre electrònic. El preu també és molt més baix.

Captura de pantalla 2013-11-02 a les 21.40.51.png Captura de pantalla 2013-11-02 a les 21.41.09.png

On comprar-lo? a botigues autoritzades, evidentment. Però a internet, al web d’apple, pot ser una bona idea si voleu deixar un missatge personalitzat. Si és un regal, que se’n recordin!

Captura de pantalla 2013-11-02 a les 21.41.00.png

Quan us hagueu fet totes aquestes preguntes, podeu consultar aquí els preus de cada model. Per últim, recordeu que no heu de sortir de la botiga sense una funda per l’iPad (no voleu trencar-lo de seguida).

 

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús