Nokia Lumia 925

M’he quedat positivament sorpresa després d’haver pogut provar el nou Nokia Lumia 925. No coneixia el sistema Windows Phone i puc donar dues primeres impressions. Windows ha millorat MOLT d’ençà que va treure el sistema Windows Mobile  i Nokia pot tornar a ser una empresa puntera després del sistema Symbian. Encara hi ha menys aplicacions que a iPhone i Android, però les “necessàries” (típiques) hi són totes; de fet, Instagram va arribar a Windows Phone la setmana passada!

nokia-lumia-925-att.jpg

Els aspectes que m’han agradat més del mòbil són:

  • La mida de la pantalla, 4,5 polzades que faciliten la navegació per internet i el visionat de fotografies i vídeos.
  • La càmera: La smart camera de Nokia té una òptica Carl Zeiss que fa unes fotos de qualitat òptima; això es nota especialment quan hi ha poca llum. Entre els efectes que es poden fer a les fotos hi ha la d’escollir la millor cara d’una seqüència i posar-la al fons que vulguis, o agafar un objecte en moviment d’una seqüència i fer que es vegi en tot el seu moviment (en el vídeo de sota ho entendreu millor).
  • Les icones-widgets: podem escollir si volem la icona d’una aplicació en format mini, mitjà o més gran. En el format mitjà i gran s’inclouen previsualitzacions de les aplicacions; per exemple: la previsió del temps, una notificació de facebook, proper esdeveniment al calendari… M’agrada molt el seu disseny: el color també es pot configurar.
  • La rapidesa: el canvi entre aplicacions és realment ràpid.
  • Bona sincronització de contactes, calendaris i correu amb Gmail.

Aspectes tècnics: Pes: 141g / Mida: 15 x 8,7 x 5,9 cm / Capacitat: 16 Gb / La bateria es pot carregar sense cable / Pantalla: 4,5″ / Resolució de pantalla: 1280 x 768 / Resolució de captura de vídeo: HD1080p

El mòbil el podeu trobar per uns 370€. Us deixo un parell de vídeos de demostració del mòbil:

[youtube DdBzs3syBJA]

[youtube YjFyEt2Vdvg]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús