Sony Xperia Z1, el mòbil que es pot mullar

No trobem una explicació millor per identificar aquest mòbil: el Z1 de Sony Xperia és simplement el que es pot mullar i amb el que pots fer fotografies i vídeos sota l’aigua (prement els botons, no amb la pantalla tàctil). Em va costar 3 dies ficar-lo sota una aixeta. Tenir un mòbil tan potent i mullar-lo… costa!! encara que sàpigues que està preparat per resistir-ho!

Captura de pantalla 2014-01-05 a les 00.20.44.jpg Però dir que el Z1 només pot fer això seria quedar-nos molt curts. Si hi ha un mòbil d’alta gamma actualment, sens dubte és aquest. Perquè es pot mullar, però també per la seva pantalla de 5″amb full HD, càmera amb 20,7 MP, connexió amb altres dispositius Sony com smarts Tv’s, etc. Tot i que no és el primer Z1 que incorpora el reconeixement facial, sí que cal tenir-ho en compte com un valor extra d’aquest telèfon, ja que si activem aquest paràmetre de seguretat, el mòbil només es desbloquejarà si reconeix la nostra cara.  Davant de qualsevol altra cara demanarà un codi extra.

El trobeu a partir de 699€.

 

 

ESPECIFICACIONS

Pes: 169 grams

Dimensions: 144,4 x 73,9 x 8,5 mm

Càmera: de 20,7 megapíxeles amb sensor d’imatge Sony Exmor RS® per a mòbils

Pantalla: TRILUMINOS™ Full HD de 5 polzades amb motor d’imatge X-Reality™ per  a mòbils. 16.777.216 colors i 1920 x 1080 píxels

Interior: Google Android 4.3 (Jelly Bean). Processador de quatre nuclis Qualcomm MSM8974 de 2,2 GHz

Durabilitat: Resistent a l’aigua (IPX5 e IPX8)*** i a la pols  (IP5X)***

Bateria:

  • Temps de conversa: fins a 14 hores
  • Temps en espera: fins a 880 hores
  • Temps en reproducció de música: fins a 110 hores
  • Temps en reproducció de vídeo: fins a 6,6 hores

 

[youtube RFc9HlXUGeA]

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús