Yopp, una app per mostrar la vostra opinió

Sou d’aquelles persones que us agrada contestar enquestes? És més, en busqueu per poder sonar la vostra opinió sobre un fet determinat perquè creieu fermament que pot servir per canviar fets injustos? Sou uns líders d’opinió nats? Aquesta és la vostra aplicació Yopp. La teniu per Android i per iOS. Hi podeu contestar ja preguntes sobre el procés sobiranista, sobre el servei de transports de Barcelona, sobre la Unió Europea… Quan hi entreu, us demana el codi postal per personalitzar les preguntes que considera més adients, però no us demana que us registreu. Així podeu contestar sincerament i de forma anònima.

la foto 1.jpgla foto 2.jpgla foto 3.jpg

La idea és bona. Potser trobaria a faltar alguna mena de recompensa per a l’usuari, perquè tingui més interès a respondre. Per exemple un sistema de punts que a la llarga permeti obtenir descomptes, etc. Pots programar l’aplicació perquè cada dia t’avisi per contestar un petit qüestionari de 5 preguntes.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús