Novetats per al 2014

Sens dubte serà un any ple de novetats tecnològiques. Pel que fa als mòbils, moltes us les podrem explicar ja a finals del mes que ve, perquè torna el Mobile World Congress a Barcelona l’última setmana de febrer.

N’hi ha altres dues que han transcendit les darreres hores i que poden ser molt útils de cara a la nostra vida diària. Si més no, espectaculars. Anem-hi a pams.

1. L’acord d’Android amb diverses marques de cotxes. Google treballarà amb marques com Audi, Hyundai i Honda per portar la seva tecnologia als automòbils que comprem. És cert que molts cotxes porten GPS, que alguns d’ells es poden connectar a internet per conèixer informació del trànsit, etc. Però no existeix un sistema d’internet amb un sistema operatiu i aplicacions instal·lat en cap cotxe. Us imagineu que mentre conduïu, el copilot pugui estar mirant tranquil·lament la previsió de trànsit, buscant la benzinera més propera o buscant el telèfon de l’hotel al qual esteu anant? Doncs tot això i segur que moltes més coses són les que es podran fer a partir d’aquest acord. Coses que fins ara les havíem de fer amb el mòbil i que ara podrem deixar tranquil·let i no gastar-ne la bateria.

2. Les noves Televisions de Samsung es podran doblegar. Ho han anunciat a Samsung aquesta passada nit en la keynote de presentació de les seves noves tecnologies. La que més ha sobtat és una superpantalla de 85 polzades que és flexible i es pot doblegar creant un efecte envolvent. Era la gran sorpresa de la nit en què també  s’han presentat noves tauletes. Aquest és el vídeo de la TV que es doblega.

[youtube qsOw950Qbag]

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús