Apple (smart) TV

Apple_TV_Standing.jpg screen.jpg

Sovint em pregunteu per què serveix l’Apple TV. Molts us sentiu atrets per aquest petit aparell, pel seu disseny, perquè es connecta a la tele, per la pometa, blablabla… però us seguiu preguntant què dimonis fa!

L’Apple TV és una bona opció per transformar la vostra tv en una smart tv sense haver de canviar el vostre televisor. Aquest giny funciona de diverses maneres:

  • Com a Vídeoclub: podeu llogar pel·lícules i sèries i veure-les en streaming de manera legal, sense ocupar espai a la memòria i sense virus.
  • Com a Centre d’Aplicacions: podeu accedir a continguts multimèdia a través de les aplicacions de YouTube, Netflix, etc.
  • Per accedir al Contingut Multimèdia dels vostres ordinadors Mac o PC: es connecta al vostre ordinador per la xarxa wi-fi de casa i podreu veure a la tele les fotos, vídeos i escoltar la música que hi tingueu a través del compte iTunes.

Perquè us funcioni a ple rendiment només necessitareu un cable hdmi (no ve inclòs) i una connexió wi-fi decent (l’apple tv es pot connectar per ethernet). Fa 23mm d’alt, 98mm d’ample, 98mm de fons i pesa 270g. Porta un comandament remot.

El trobeu per 112€ a la botiga apple.

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús