La PS3 no només serveix per jugar

Ho confesso, em moro de ganes de provar la Play 4. De moment, em quedo amb la meva PS3. Enrere van quedar els temps en què jugava, no tinc massa temps. Ara la faig servir per a altres coses, per exemple per poder veure les sèries que tinc a l’ordinador per la tele sense necessitat de cables.

Si us passa com a mi, que no teniu una smart tv, fareu cada nit com jo per veure el capítol de rigor de la sèrie:

  • un cable de vídeo de la tele al portàtil.
  • un cable d’àudio de la tele al portàtil .
  • el portàtil carregant bateria per no quedar-me amb el mac en negre a mig capítol.

PROU!!!

La PS3 (com en altres dispositius multimèdia: apple tv…) és capaç de “llegir” el contingut del vostre ordinador i reproduir-lo per streaming a la vostra tele, així sense cables, a lo bruto. A que mola? Hi ha diverses aplicacions que permeten fer-ho. Després que els del gato ens van deixar orfes amb l’eyeconnect, la que més m’agrada és PS3 Media Server (foto 1). Serveix per Mac i PC

Només s’ha d’encendre i escollir les carpetes que voleu compartir amb la PS3.  Automàticament a la PS3, als apartats de música i vídeo us sortirà la icona de l’aplicació (foto 2). La seleccioneu i ja podreu veure en streaming els vídeos que vulgueu. Ah! Si a la carpeta de l’ordinador teniu el capítol juntament amb el seu subtítol en arxiu .srt, a la play l’arxiu us sortirà incrustat en l’streaming directament.

PS3 media server.jpg play.JPG

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús