Telegram vs. Whatsapp vs. Line

Molts de vosaltres haureu sentit a parlar de la nova febre del Telegram. Molta gent l’ha baixat i encara no l’ha fet servir. En canvi, el Whatsapp el té tothom i (quasi) tothom el fa servir. Molta gent es va baixar també Line però no tothom l’ha acabat fent servir.

Si el que us agraden són els chats divertits i amb dibuixets, opteu pel Line. Si preferiu l’aplicació standard que té tothom, utilitzeu Whatsapp sens dubte. Però si l’heu de fer servir per treballar, Telegram és la vostra aplicació: millor encriptació i us permet enviar tot tipus de documents. El cert és que cadascuna d’aquestes aplicacions té punts forts i punts febles. Us he elaborat una comparativa perquè decidiu quina és la que us pot anar millor.

Comparativa Whatsapp Line Telegram.jpg

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús