Unroll.me

És increible la de correus que rebem cada setmana corresponents a subscripcions que hem fet –a consciència o no– a diverses empreses. Newsletters de la casa de mobles on vam comprar una cadira fa dos anys, correus de vols en oferta, d’hotels amb encant, de restaurants amb descompte perquè fa 3 anys hi vam fer una reserva… Podem anar correu per correu anant a cada web i eliminant les subscripcions (cosa que no sempre resulta efectiva) o provar Unroll.me.

Només hi heu d’introduir correu, contrasenya i repassar una per una totes les subscripcions que us arriben al mail. I decidir si la manteniu o l’esborreu. I no torneu a rebre aquests mails. Com és gratuït, només us demanarà que ho compartiu a les xarxes socials o ho envieu a 5 amics. Però val la pena.

[vimeo 62204353]

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús