Setmana horrible per a Whatsapp i Telegram

Poc després de la comparativa que vam fer la setmana passada (amb algunes esmenes als comentaris), Whatsapp i Telegram han estat notícia per dues qüestions que no han deixat els clients massa satisfets. I ho escric just ara que milions de persones a tot el món es deuen estar estirant dels cabells perquè cap d’aquestes plataformes no funcionen (!!).

D’una banda, Whatsapp era motiu de mofa i befa per part de milers d’usuaris a twitter arran de la compra de la companyia per part de Facebook per 19.000 milions de dòlars. Comentaris com a veure quant trigaríem a veure els nostres missatges privats al mur del facebook o si es podrien demanar vides de Candy Crush al Whatsapp omplien la xarxa durant aquesta setmana. Personalment, espero que continuï com fins ara i que no necessitis tenir un perfil de facebook (ni vincular-lo de CAP) manera per poder tenir el compte de Whatsapp. En qualsevol cas, el senyor Zuckerberg vindrà a Barcelona aquest dilluns en motiu del Mobile World Congress i esperem que ens expliqui una mica per on aniran els trets.

Segur que a les instal·lacions de Telegram s’estaven fregant les mans davant la desil·lusió de moltes persones que ja anunciaven que es treurien de Whatsapp. Això passava dimecres 19, però és que divendres 21, i en una errada fatal per a una empresa que tot just arrenca, Telegram perdia el control dels seus usuaris i aquests apareixien aleatòriament a la llista de contactes d’altres clients que no es coneixien entre si. Epicfail

la foto 2.PNG

Jo sóc MOLT de Line. I aquest vespre és l’únic que funciona.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús