Provem la nova PS4

Sí, però no. Hi ha coses molt molt xules en aquesta nova Playstation, però per a alguns usuaris poden no ser suficients per fer el canvi de la Play3 i passar-se a la 4. Com que hi ha diferents tipus d’usuaris de la Play, intentem indicar si els farà el pes o no.

Per als que només juguen

Els gràfics milloren la qualitat respecte a la 3. PS4 ⟶ Win

Ara, els preus dels jocs continuen sent alts, entre 55-70€ aproximadament.

Per als que els apassionen les novetats

Ja hem dit que els gràfics dels jocs milloren i la interfície també. Dóna la sensació de tenir una smart TV (més que amb la PS3) encara que no se’n tingui una. La PS4 és molt atractiva, amb una il·luminació elegant. El comandament pesa molt, però té diverses funcions noves i incorpora una llum molt divertida, també. PS4 ⟶ Win

Per als que juguen on-line

A aquests no els agradarà el nou dispositiu. Ara per poder fer partides per internet, cal tenir el servei Playstation Plus. Les primeres dues setmanes de prova són gratuïtes. A partir d’allà s’ha de pagar 6,99€ al mes, 14,99€ al trimestre ò 49,99€ a l’any. Una passada si tenim en compte que la Play ja costa al voltant dels 400 euros la consola de 500Gb sense jocs. PS4 ⟶ Fail

Per als que utilitzaven la Play 3 com a Media Center

Ignoro si la PS4 incoporarà noves funcions en futures actualitzacions, però amb la PS3 va passar que moltes persones van començar a comprar-se una consola no solament per jugar, sinó principalment utilitzar-la com a centre multimèdia. Ocasionalment queia alguna partideta, però es feia servir per “llegir” en streaming el contingut dels nostres ordinadors, per desar contingut que teníem en llapis USB, etc. Doncs ara això ja no es pot fer.

No proveu de reproduir en streaming un vídeo o una cançó del vostre ordinador, no proveu de passar continguts per USB (i no estic parlant de pirateria, sinó de fotos vostres, per exemple) ni res de tot això. Els streamings no funcionen i l’entrada usb de la PS4 serveix per connectar els dispositius propis, com el cable de bateria del comandament Dualshock. En aquest cas és un claríssim PS4 ⟶ Epic Fail.

A més a més, la PS4 promociona com a gran novetat el fet de poder compartir les fites en les xarxes socials. Vaja, que aneu amb compte si no aneu a treballar perquè teniu un horrible mal de cap i, accidentalment, pengeu a facebook les 14 hores que heu estat jugant al Killzone.

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús