Nokia Lumia 1520, telèfon i tauleta tot en un

El Nokia 1520 es el primer phablet taulèfon que provo i, si una cosa puc dir, és que no deixa indiferent a ningú. Com el seu nom diu, és un telèfon – tauleta. Pel que vaig comprovar i pels comentaris que el Nokia 1520 va generar en familiars i companys de treball, el principal inconvenient que molts van veure és el tamany, massa gran per portar a la butxaca. Tots aquests comentaris, però, s’oblidaven quan els feies veure que no era simplement un telèfon, sinó que aquest model t’estalvia portar una tauleta i un ebook al damunt, ja que pots llegir documents pdf, documents word, excel, etc, dins del mateix telèfon i amb la facilitat d’una tauleta. Fa més de 16 centímetres d’alt i 8,5 d’ample. La pantalla és de 6″.

Aquest model ja ve amb Black, el nou sistema operatiu de Windows Phone. Entre les novetats que presenta hi ha la de poder fer carpetes, més notificacions a la pantalla de bloqueig, tancar aplicacions molt més fàcilment, més opcions a la càmera (de 20Mpx!!) o el Beamer (una mena de mirror per poder veure en televisió el que s’està consultant al telèfon). A més, la pantalla és increiblement sensible, igual que ja passava amb el Lumia 925.

El telèfon pot utilitzar una funda tipus smart case que protegeix la pantalla de ratllades i caigudes. A Amazon el podeu trobar lliure per uns 580€ aproximadament.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús