Airbnb, ara en català

Tenien tants clients a Catalunya que els d’Airbnb han decidit traduir el seu web al català. Això sí, segueix costant de pronunciar (er-bi-an-bi punt com). Molts ja els coneixereu, fins i tot us haureu allotjat a un dels seus apartaments. En tenen per tot el món i podeu escollir-ne un segons franja de preus, serveis (piscina, wi-fi, aire condicionat…), o si voleu l’apartament o casa sencera o només una habitació.

Tenen un apartat molt curiós per allotjaments que se surten de la normalitat, com roulottes, cases als arbres, vaixells, etc. Una molt bona manera de viatjar si voleu provar una altra cosa fora dels hotels.

Per cert, ara que queda poc per a les vacances i segurament les voldreu planificar, us recordo una aplicació molt útil de la qual us vaig parlar l’any passat, Tripit.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús