Wearables II: Sony Smartband

De la mateixa manera que la Fitbit Flex, la Smartband (polsera intel·ligent) de Sony mesura variables com passes donades, quilòmetres caminats, hores dormides… Tampoc no té pantalla, cosa que seria molt útil. La raó és que optimitza el seu funcionament a través d’una aplicació mòbil, que mesura l’activitat en general que duem a terme, i aquí és on rau la novetat. Smartband utilitza l’aplicació d’Android Lifelog per fer un seguiment de tot això que hem dit abans, però també de l’activitat que fem amb el mòbil, com quantes fotos hem fet, quanta estona hem participat en videojocs, quanta hem navegat per webs, participat en xarxes socials… Fins i tot es pot veure una animació per hores on es veu què hem fet a cada hora, si hem caminat, hem dormit, hem fet una fotografia, etc.

A banda de no tenir pantalla, de disseny és molt estètica, en diferents colors. És molt lleugera i es pot mullar. També, igual que la Flex, cada capsa ve amb dues polseres de silicona amb dues mides diferents (una per a homes i una altra per a dones o joves), la bateria dura gairebé una setmana sencera, no du altímetre, de manera que no mesura els esglaons pujats i té alarma per vibració.

Al contrari que la Flex, però, la sincronització amb l’activitat del mateix mòbil és total i la Smartband ens avisarà fins i tot —mitjançant vibració— de les trucades que rebem al mòbil, alhora que els leds de la polsera parpellejaran.

Es pot comprar aquí per 99€ i també la polsera de silicona (sense xip) per 24,90€.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús