#futbolcat al Fifa Manager

Ja és possible instal·lar una extensió al Fifa Manager 14 per a PC d’EA Sports amb tot el futbol català, sobretot de tercera divisió, però fins i tot amb equips de primera i segona catalana. Us permeet crear les alineacions, veure les fitxes dels jugadors, fer contractes publicitaris, fitxar jugadors… com quan jugueu amb el Barça o el Madrid, però enlloc de fer-ho amb Messi o Bale, aquí jugareu amb els equips del vostre barri o poble i animant Sánchez Jara o Ildefons Lima.

En total són 74 equips, que inclouen dades reals i amb tot detall (el joc original ja ofereix es dades dels equips des de 1a divisió fins a 2a B). Aquests són: : EFAC Almacelles, FC Jesús Catalonia, FC La Selva del Camp, Vilanova i la Geltrú CF, CF Amposta, UE Valls, CE Premià, Atlètic Camp Clar, UD Salou, CDC Torreforta, CF Igualada, CD Banyoles, CF Olesa, Cambrils CF, CF Peralada, UE Sants, UE Tàrrega, CD La Cava, FC Atlètic Valls, EC Granollers, UA Horta, CE Vilassar de Dalt, FC St Cugat Esport, FC St Quirze del Vallès, CP San Cristobal, UE Avià, CE Farners, CF Lloret, FC Martinenc, UD Viladecans, UD Vista Alegre, UD Torredembarra, CD Morell, CD Cervera, CE Tecnofutbol, CF Juneda, CD Roquetenc, CE Pla de St Maria, CF Ripollet, CD Tortosa, CD Montcada, FC Andorra, AD Guíxols, Olímpic Can Fatjó, CF Mollet UE, UE La Jonquera, Alcanar CD, CF Ampolla, CFJ Mollerussa, CE El Catllar, UD Jesús i Maria, Unificació Llefià CF, EE Guineueta CF, UE Guissona, CE Manresa, FC Cardedeu, CE Cristinenc, FC L’Escala, CE Canyelles, CE Mataró EF, UCF Santa Perpètua, CD Marianao Poblet, CF Gandesa , CE Perelló, CF Cubelles, CA Alpicat, CE Júpiter, UE Vic, FC Alcarràs, CF Balaguer, CF Angularia, UD Molletense, Juventud 25 de septiembre i UE Sant Ildefons.   L’extensió es pot baixar a www.microoci.com, on podreu trobar també la guia d’instal·lació del joc.

Horta – Almacelles

Jugador del Reus Deportiu

FC Andorra

Ildefons Lima, del FC Andorra

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús