Amb punter o sense?

Sou dels que us agrada escriure a la vostra tauleta amb el dit? Trobeu que la sensibilitat que té és única? O preferiu la precisió d’un punter?

Personalment prefereixo utilitzar els dits, perquè sovint em fan nosa aquests accessoris. Però és cert que per a algunes aplicacions van bé els punters, per obtenir línies més precises en aplicacions que serveixen per prendre notes a mà o dibuixos (mapes, per exemple). El problema, sovint, és que els punters no tenen prou sensibilitat i els traços acaben sent més potiners del que desitjaríem. Wacom, una marca que sempre haia apostat pels dissenyadors gràfics i il·lustradors amb tauletes gràfiques, ara s’endinsa en el món dels punters per a tauletes tàctils. I ho fa amb el Bamboo Stylus, que combina disseny, precisió i la sensibilitat més alta de tots els punters que he provat gràcies a la punta recoberta amb fibra de carboni. Això té un preu, és clar, 19,90€ i el podem trobar en tots aquests colors.

Wacom té la seva pròpia aplicació, la Bamboo Paper per a iPad i Android, configurable per a esquerrans i dretans i que ens permet escriure i dibuixar com si ho féssim amb diferents tipus de plomes i llapis. Molt similar a aquesta, Adobe Ideas també serveix per fer il·lustracions i dibuix vectorial.

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús