Party Planner, l’organitzador de festes

Teniu algun esdeveniment a organitzar? un congrés a la feina, una festa sorpresa d’un familiar, un casament, un bateig…

L’aplicació Party Planner és ideal per ajudar-vos en l’organització. Us permet introduir tot tipus de dades referent al lloc (amb foto, adreça…), als menús (podeu introduir el menjar i el beure que s’hi servirà) i sobreott als convidats: introduïm persona a persona els noms o bé mitjançant el nom de la persona principal i un “+1″ , que pot ser útil si no coneixem la parella, perquè igualment ho compta com a 2 persones. Podem anar marcant si li hem enviat invitació, si ha respost, si ha pagat, si li hem enviat després una nota d’agraïment, etc. A l’hora d’introduir els contactes podem fer-ho manualment un a un però també recuperar-los fàcilment de l’agenda de contactes si ja els tenim.

Podem ordenar-ho segons si vindran, si no ho saben, si no vindran… i al final, avall, ens posa el nombre total de persones convidades i de les que han dit que sí. També es pot incloure les decoracions, els detalls que es vulguin regalar, anar comptabilitzant el pressupost, etc.

Està disponible per un preu que va des dels 0,89€ fins als 5,49€ però val la pena pagar-los si teniu alguna celebració laboriosa d’organitzar. Està disponible per iPhones i iPads aquí.

  

Aquí teniu un tutorial per saber com funciona:

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús