Juguem a Futbol amb la lliga andorrana

Microoci ha publicat un nou megamod del Fifa Manager 14 en què torna a tenir en compte els equips andorrans. Si fa uns mesos incloïa el FC Andorra en el megamod de futbol català, ara crea una nova extensió del joc basat en la primera i segona divisió de la Lliga Andorrana de Futbol.

Així, podem jugar amb tots aquests equips (i amb els seus jugadors) en un format de lliga sense play-offs amb 4 rondes: FC Santa Coloma A i B, UE Santa Coloma A i B, UE Sant Julià A i B, FC Lusitans A i B, FC Ordino A i B, FC Encamp A i B, Inter Club d’Escaldes, CE Principat A i B, UE Engordany, CE Jenlai, Ranger’s FC, UE Extremenya, FS La Massana, Atlètic Club d’Escaldes, Penya Encarnada d’Andorra i FC Casa Benfica.

   

A més, hi ha Fotos del Camp d’Esports d’Aixovall i totes les plantilles reals de la temporada passada més els fitxatges programats per a la present temporada. Es pot baixar de manera GRATUÏTA per PC i Mac aquí.

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús