El nou comandament a distància

Rayco revoluciona la manera com coneixem els comandaments a distància. Era un dels pocs gadgets que tenim a casa que encara no havia patit cap revolució. Com a molt tenim un d’aquests universals que després de mitja hora buscant el codi aconsegueixes configurar. Doncs aquest dispositiu és universal, però serveix per a molt més i funciona com si fos una aplicació avançada de mòbil:

  • És universal de debò: no solament admet un munt de marques de TV sinó també dispositius com l’Apple TV, receptors de TDT, gravadors, consoles de videojocs, altaveus… el llistat de marques i dispositius és aquí.
  • Permet consultar la guia de televisió.
  • Cerca de programes preferits.
  • Establir recordatoris per quan comenci el programa desitjat.
  • Té un Botó infantil per activar la cerca de programes infantils.
  • Es connecta amb wifi per oferir els seus serveis.

Es pot reservar per 199$. Aquí us poso un vídeo demostratiu amb tot el que fa:

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús