Baby Gigl, el biberó intel·ligent

Si sou pares i patiu pels còlics que fan plorar i plorar els vostres nens. O si sereu pares aviat o planifiqueu ser-ho aquest article us interessa. Baby Gigl, de Slow Control, és el primer biberó intel·ligent anticòlics i que fa un seguiment de l’alimentació del bebè. Les tasques que fa són les següents:

Anticòlic: El biberó està compost per una base sobre la qual es posa l’ampolla. Aquesta base té un inclinòmetre (com els vostres mòbils, el que fa que el mòbil es posi en mode horitzontal si el gireu) que fa que “sàpiga” si li esteu donant bé el biberó al nen; és a dir, si la inclinació és la correcta en base a la quantitat de líquid que hi ha dins. Com és lògic, com més buit estigui el biberó, més vertical l’haurem de posar perquè no hi entri l’aire. Si això no és així, el Baby Gigl ens farà una llum vermella i un senyal fins que el posem en la posició correcta.

 

Alerta de grumolls: si el dispositiu detecta que el bebè està xuclant però el volum de líquid no varia, el biberó farà un so per alertar que hi ha un grumoll i que el nen no s’està alimentant.

Messenger: En cas que qui li dóna el biberó sigui la cangur, l’avi, la iaia, la veïna, el Baby Gigl porta un sistema incorporat que enviarà un mail o sms als pares amb la informació de la presa (hora d’inici, d’acabament, quantitat de llet presa, nombre d’alertes per correció d’angle de l’ampolla…)

Diari: l’aplicació de Baby Gigl fa un registre amb tota la informació de les preses diàries.

El preu encara no el sabem. Entre Setembre i Octubre de 2015 han de sortir els primers biberons intel·ligents i, per tant, esperem que el preu es faci públic properament, però anirà al voltant del 99$ (creiem que inclourà una base i dues ampolles).

Aquest vídeo explica, en anglès, el funcionament d’aquest biberó:

Etiquetes , , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús