iVacunes: per portar al dia el calendari de vacunacions

Tenir un calendari al dia de la vacunació dels nostres fills és essencial. Als CAP ja tenen tota la informació, però ara una nova eina del Departament de Salut ens ho posa més fàcil per recordar quines vacunes toquen, quan s’han de posar i en què consisteixen.

Introduïm la informació de l’infant (nom, cognoms, número de targeta de Salut i data de naixement) i ens diu quines són les properes vacunes que li hem de posar i la data ideal en què hauríem de fer-ho, des dels dos mesos i fins als 15 anys d’edat, segons el calendari de la Generalitat de Catalunya.

  

A banda del calendari personalitzat per als nostre infants, també podem veure el calendari general de vacunacions.

L’aplicació és grauïta per a Android i iOS.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús