Fitbit Charge HR: per fi, amb pulsòmetre

 

Fitbit fa un nou pas endavant amb el model HR que puja un nivell el seu anterior Fitbit Charge. Què canvia? Què significa la HR? Doncs Heart Rate; és a dir, freqüència cardíaca. O el que és el mateix, la nova Fitbit Charge HR inclou l’esperat pulsòmetre que ens permetrà seguir les nostres polsacions a mesura que desenvolupem la nostra vida diària o, sobretot, quan fem exercici al gimnàs o anem a córrer.

Gràcies al sensor que porta per dins tocant la nostra pell, la polsera medeix constantment la nostra freqüència cardíaca i així  ens estalviem haver de dur uns d’aquells pulsòmetres que es col·loquen amb una cinta sota el pit, una cinta que sol donar calor, suor i, de vegades, fins i tot al·lèrgia. Només un “però” a la funció de comptar les polsacions: ens les dóna en xifres absolutes (100 polsacions, 120, 150…) però no en percentatge, cosa que és molt útil per sortir a córrer o dur a terme algunes activitats al gimnàs tipus spinning.

Entre les funcions que incorpora hi ha les mateixes que en el model anterior, el Fitbit Charge: identificació de trucades, vibració en trucades i per despertar-nos, rellotge, bateria duradora d’entre 5 i 6 dies, es pot trobar en 4 colors (negre, pruna, blau i mandarina), es pot mullar tot i que no recomanen dutxar-se amb ella ni nedar (un parell de cops, però, m’hi vaig dutxar per error i va continuar funcionant perfectament) i inclou l’aplicació amb què pots fer un seguiment de les passes i quilòmetres que fas a diari, calories que gastes, les hores que dorms, calories que ingereixes (si tens la paciència d’introduir els aliments que menges), etc.

El preu és de 149,95€ i es pot comprar aquí.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús