Càmera MyFox: per fer una ullada a casa mentre som fora

MyFox Security Camera ens ofereix un dispositiu perfecte per a les vacances o caps de setmana en què marxem de casa i volem estar segurs que cap intrús no hi entra. La càmera és atractiva, petita i discreta. Funciona per a Android i iOS. Mitjançant una senzilla instal·lació, podem accedir al contingut de la càmera per telèfon o tauleta. Aquestes són captures que vaig fer a través del meu iPad.

La primera funció és poder veure les imatges en directe del que passa a casa nostra. Com podeu veure ofereix una perspectiva en alta definició i gran angular força àmplia. Afortunadament, no hi havia ningú al menjador en el moment que –des de fora de casa– vaig accedir a la càmera.

Si la càmera detecta moviment amb el seu sensor, ens avisarà al telèfon mitjançant l’aplicació. També podem accedir a una línia temporal en què podem veure el moviment (esperem que nul) dels últims dies. En la següent foto podem veure una servidora fent la maleta per marxar de vacances fa unes quantes setmanes. Les franges de color lila mostren moviment. El desitjable és no veure franges liles un cop ja hem marxat de casa. Però si n’hi ha i, efectivament, ha entrat un intrús a casa, el podrem veure per a una fàcil identificació després amb la policia, fins i tot si s’apropa a la càmera per tapar-la el podrem veure. De fet, fins i tot porta una bateria incorporada perquè, si desendollen la càmera de la corrent, aquesta pugui seguir enregistrant imatges durant tota una hora.

Si alguna part d’aquest vídeo que podem consultar en streaming ens interessa, perquè hem caçat un intrús per exemple, també tenim l’opció de descarregar el vídeo i desar-lo al nostre rodet del telèfon o tauleta.

La càmera té un preu de 199€ i es pot trobar a Media Markt, Leroy Merlin, Electro Stocks, Amazon i a la botiga de Myfox.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús