Activeon CX Gold, la nova càmera (daurada) per a esportistes

Després dels boom de les GoPro, van sortir moltíssimes còpies d’aquesta càmera, algunes de més cares, algunes de més barates, algunes de més cutres (la majoria…). Però si hem de trobar-hi una digna competidora, aquesta és Activeon. El model CX Gold és robust, estètic amb una carcassa de color daurat (si l’iPhone daurat és el més venut voldrà dir que aquest color agrada i força), resistent, sumergible… i a més a més fa molt bones fotografies i vídeo en Full HD (1080 fins a 60 fotogrames per segon) o en alta resolució en 16 megapíxels. També du una lent amb apertura de F/2,4 i un sensor CMOS d’alta resolució. Les fotografies es poden prendre en 4 formats des de l’estàndard fins a un super ull de peix (format super wide). També compta amb un estabilitzador d’imatge que sempre va bé quan ens tirem amb parapent o surfegem una onada de tres metres. L’estabilitzador s’adapta a l’activitat que estiguem fet i que, prèviament, haurem pogut escollir d’entre un menú de diversos esports com busseig, esquí, surf, etc. També incorpora zoom per veure aquells detalls que no volem que se’ns escapin i permet fer vídeos amb time-lapse (càmera ràpida) i slow motion (càmera lenta, vaja).

A més, per fi sembla que s’ha acabat la moda de no posar-hi vosor a aquest tipus de càmeres (si teniu una de les GoPro més antigues ja sabeu de què parlo). Activeon sí que el du, és una pantalla de 2″,  i a més a més de saber què estem enfocant ens permet navegar més fàcilment pel seu menú. La memòria depèn de la SD que l’hi poseu. Tot junt no pesa més de 70 grams inclosa la bateria, que us proporciona fins a 2 hores d’autonomia.

Es connecta al mòbil per wifi, de manera fàcil i còmoda i podeu fer una previsualització de les fotos des del telèfon. Si alguna foto la voleu per penjar a una xarxa social però no per quedar-vos-la al rodet del mòbil, no cal ni tan sols que la deseu, des de la previsualització ja teniu els botons per compartir-la.

L’únic millorable és la carcassa transparent submergible i antipols. Per entendre’ns és com la de la GoPro però costa una mica més de posar. Es pot tancar i queda ben tancada però li has d’agafar una mica el “truquillo”.

exemple de Foto en mode “narrow” (normal)

exemple de Foto en mode Super Wide (super ull de peix)

Per qui és aquesta càmera

  • Per a surfers, skaters, bussejadors, parapentistes i qualsevol esportsta que no tingui por de trencar-se una cama. I si se la trenca, sempre podrà gaudir des del llit de les fotografies que ha fet
  • Per a propietaris de gossos: un dels accessoris (us ho juro 8-O ) és un arnès de gos. Segur que sempre havíeu volgut saber com veia la ciutat la vostra mascota
  • Per a qualsevol que vulgui marxar de vacances: com a mínim ja té visor!
  • Per al vostre pare: enrotlleu-vos una mica, que queda poc per al Dia del Pare.

La càmera Activeon CX Gold es ven per un preu (no està gens malament) de 269,99€ i en podeu trobar més informació aquí.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús