De debò són unes bombetes amb altaveus??

“De debò? WTF??” Això és el que vaig pensar la primera vegada que vaig llegir la nota de premsa de les Sengled. “Quina necessitat hi ha de tenir una bombeta amb altaveu? Estem bojos?

Doncs no, no estem bojos. Perquè Sengled no és solament una bombeta amb altaveu. És un sistema d’il·luminació intel·ligent que ens permet crear diferents ambients a casa. Fins i tot amb una sola bombeta podem crear l’ambient que vulguem, adaptat als diferents moments del dia regulant la intensitat de la llum a través de l’aplicació per iOS i Android del nostre telèfon i fent sonar la música que vulguem.

Com funciona?

Molt fàcilment. Un cop posem la bombeta a la làmpada, baixem l’aplicació gratuïta corresponent al model de bombeta que tenim i la connectem al wifi de casa. D’aquesta manera, es comunicarà amb el nostre mòbil o tauleta. Mitjançant l’aplicació podem regular el percentatge d’intensitat de llum i també si volem que soni alguna cançó o llista de música de la nostra discoteca portàtil.

Més enllà d’això, Sengled ens permet crear aquests ambients a tota la casa. Depenent del model de bombeta que comprem podem connnectar-ne entre sis i vuit. Aquestes les distribuirem a l’aplicació per habitacions. I podrem controlar la llum i el “fil musical” que hi sonarà.

 

Per exemple, posant a dormir el nen, podem fer que a la seva habitació soni una cançó de bressol amb una llum tènue, que programarem amb el “mode dormir” perquè al cap d’uns minuts s’apagui del tot.

I no solament això. Una de les coses que més em va convèncer va ser el “mode despertador”. Per exemple, si volem llevar-nos a les 7.45 i som incapaços de posar un peu a terra abans d’una estoneta d’estar desperts (en som, en som), podem programar la bombeta del nostre dormitori perquè a partir de les 7.30 vagi encenent el llum molt a poc a poc i comenci a sonar la música que ens agrada (o que ens motiva per posar-nos dempeus).

Sengled fa servir una tecnologia d’estalvi energètic que farà que podem gaudir de moooolts usos de les nostres bombetes. El model més senzill costa 49,90€ i el més sofisticat, amb làmpada inclosa (d’estil minimalista en colors blanc, daurat o plata), té un preu de 159,90€.

 

 

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús