WTF Smart Sticker, per penjar el mòbil on vulguem

  

WTF Smart Sticker és l’accessori que vol revolucionar el teu mobil i la manera d’utilizar-lo. Es tracta d’uns adhesius que s’enganxen a la part del darrera del mòbil i es poden col·locar de manera temporal a qualsevol lloc on vulguis i necessitis penjar el telèfon durant una estona.

Exemples: el pots enganxar al cotxe per fer-lo servir de gps, al mirall per veure el futbol mentre t’afaites o et poses la crema hidratant, per practicar un tutorial de maquillatge o de pentinats que hi ha a youtube, per seguir una recepta de cuina, per fer una selfie, etc

Els dissenys (hi ha 16 de diferents) son atrevits i actuals, enganxen sobre un gairebé qualsevol superfície seca i llisa, com vidre, miralls, plàstic, fusta, ciment, superfícies metàl·liques o rajoles. A més, l’adhesiu es gira en 90 graus de manera que crea un suport per al mòbil per veure vídeos, per exemple, mentre se sostè sobre una taula.

Aguanta fins a mil vegades d’enganxar i desenganxar, no deixa cap taca sobre la superfície i té una mida de 55×55 mm. Val entre 5 i 6€ a diversos establiments, com el Vips, El Corte Inglés, The Phone House, Media Markt, Carrefour, Amazon i a algunes botigues Cepsa i Repsol.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús