Sorteig!

La inspectora Gadget compleix 6 anys de blog i per això els amics de LFChannel, Sengled i Babbel ens fan 6 regals per a vosaltres mitjançant un concurs que fem a Instagram.

D’una banda, Sengled ens regala una bombeta Pulse Flex que serveix d’altaveu (vam parlar d’aquestes bombetes fa unes setmanes al blog). Si voleu participar en aquest sorteig, deixeu a l’Instagram un comentari dient que voleu la bombeta i poseu-vos a seguir el perfil de Sengled. Podeu participar-hi des de territori espanyol o andorrà.

Si el que voleu és aprendre o millorar algun idioma, Babbel, la aplicació per aprendre idiomes des del principi, ofereix una subscripció gratuïta per a un curs d’anglès de 6 mesos via app. En tenim 5 per regalar! Seguiu el perfil de Babbel i deixeu un comentari explicant per què voleu aprendre, practicar o millorar l’anglès o algun dels 14 idiomes que ofereix la app, i si entra dins dels vostres propòsits d’any nou.

Si no teniu instagram, podeu deixar aquí el vostre comentari.

Podeu participar-hi fins al 31 de desembre. El dia 1 de gener farem el sorteig. Molta sort!!

1 comentari

  • merce clotet erra

    31/12/2016 10:30

    Actualment en la nostra escola estem en un proces per ser escola multilingue i necessito rapidament treure la pols al meu angles. m’aniria genial aquest premi.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús