Entrades amb l'etiqueta ‘chat’

Els nous Emojis, ja disponibles per iOS i Mac

dissabte, 11/04/2015

Des d’aquesta setmana, per fi hem pogut obtenir les noves icones Emoji, que ens ajuden a decorar whatsapps, sms, e-mails, recordatoris, etc. Ara bé, l’actualització de moment només es troba disponible per a iPhones i iPads amb iOS 8.3 i per a ordinadors Mac amb OS X 10.10.3. Això vol dir que si tenim un iPhone amb iO 8.3 i escrivim una icona de les noves a un uuari Android, no la podrà veure.

Entre les icones noves hi ha un grapat de banderes, un Apple Watch i, el més destacat, tots els personatges (l’àvia, el surfer, la noia morena i fins i tot la bailaora) es poden posar ara amb tots els colors de cabell de pell. Fins i tot a les mans es pot canviar el color de pell.

Una altra cosa molt còmode, és que no cal sortir d’una categoria (natura, per exemple) per entrar a una altra. Ara, si anem passant les icones cap a la dreta, podrem accedir de forma contínua a totes les categories.

Un ou de Pasqua

Un ou de Pascua és tot aquell software que apareix en un dispositiu electrònic introduint un codi secret (en vam parlar fa tres anys aquí).

Es diu que en les properes setmanes apareixerà una nova icona, la salutació vulcaniana de Star Trek (“live long and prosper”). De moment, però, es pot fer una petita trampeta per poder-la utilitzar:

  1. Obriu aquest tuit i copieu la icona (no la veureu si no sou a un iPhone, iPad o Mac actualitzat).
  2. Al mòbil aneu a Configuració> General> Teclat> Funcions ràpides i cliqueu a “+”
  3. Enganxeu la icona a l’apartat “Frase”
  4. Escolliu la Funció ràpida que volgueu, per exemple “++”

Així, cada vegada que en un whatsapp, line, e-mail, notes… escriviu “++”, se us canviarà immediatament a la salutació vulcaniana.

Telegram vs. Whatsapp vs. Line

dimarts , 11/02/2014

Molts de vosaltres haureu sentit a parlar de la nova febre del Telegram. Molta gent l’ha baixat i encara no l’ha fet servir. En canvi, el Whatsapp el té tothom i (quasi) tothom el fa servir. Molta gent es va baixar també Line però no tothom l’ha acabat fent servir.

Si el que us agraden són els chats divertits i amb dibuixets, opteu pel Line. Si preferiu l’aplicació standard que té tothom, utilitzeu Whatsapp sens dubte. Però si l’heu de fer servir per treballar, Telegram és la vostra aplicació: millor encriptació i us permet enviar tot tipus de documents. El cert és que cadascuna d’aquestes aplicacions té punts forts i punts febles. Us he elaborat una comparativa perquè decidiu quina és la que us pot anar millor.

Comparativa Whatsapp Line Telegram.jpg

Line, substitut de Whatsapp i Viber?

dimarts , 20/11/2012

la foto 2.PNG

Avui m’he baixat una aplicació que pot acabar amb el monopoli de whatsapp, Line. Barreja les funcions principals d’aquesta aplicació, chat online amb els nostres contactes, i Viber, trucades gratuïtes per internet. Podem incloure icones Emoji, però en té algunes altres de divertides i molt més grosses.

 

 

 

 

 

 

Captura de pantalla 2012-11-20 a las 11.34.50.png

 

De moment, m’ha donat algun problema a l’hora d’insertar fotos, la resta perfecte; suposo que aniran millorant les versions en breu. Està disponible per iPhone, BlackBerry, Android i Windows Phone. I el que més m’ha agradat és que es pot instal·lar en PC o Mac. Quantes vegades no esteu a la feina i perdeu temps teclejant al mòbil un whatsapp, quan podríeu estar fent-ho molt més ràpid des del teclat del vostre ordinador? Amb Line, això està resolt.

 

 

A més d’això, permet actualitzar l’estatus per compartir entre els contactes, com si fos un tweet…

la foto 1.PNG

Què? Us animeu a provar-ho? Us l’heu baixat ja? Què us sembla?