Entrades amb l'etiqueta ‘fun’

Amb punter o sense?

diumenge, 2/11/2014

Sou dels que us agrada escriure a la vostra tauleta amb el dit? Trobeu que la sensibilitat que té és única? O preferiu la precisió d’un punter?

Personalment prefereixo utilitzar els dits, perquè sovint em fan nosa aquests accessoris. Però és cert que per a algunes aplicacions van bé els punters, per obtenir línies més precises en aplicacions que serveixen per prendre notes a mà o dibuixos (mapes, per exemple). El problema, sovint, és que els punters no tenen prou sensibilitat i els traços acaben sent més potiners del que desitjaríem. Wacom, una marca que sempre haia apostat pels dissenyadors gràfics i il·lustradors amb tauletes gràfiques, ara s’endinsa en el món dels punters per a tauletes tàctils. I ho fa amb el Bamboo Stylus, que combina disseny, precisió i la sensibilitat més alta de tots els punters que he provat gràcies a la punta recoberta amb fibra de carboni. Això té un preu, és clar, 19,90€ i el podem trobar en tots aquests colors.

Wacom té la seva pròpia aplicació, la Bamboo Paper per a iPad i Android, configurable per a esquerrans i dretans i que ens permet escriure i dibuixar com si ho féssim amb diferents tipus de plomes i llapis. Molt similar a aquesta, Adobe Ideas també serveix per fer il·lustracions i dibuix vectorial.

Ztory, tarifa plana de revistes

diumenge, 4/05/2014

Marc Rocas ha importat al mercat espanyol procedent de Suècia l’aplicació Ztory. Funciona igual que Netflix, pagues una quantitat petita, 9,99€ al mes i tens llicècia per llegir totes les revistes que hi ha a l’aplicació. Algunes, també, en català, com l’Avenç o Sàpiens. És multiplataforma; és a dir, que podem llegir el darrer número —i també anteriors— a l’ordinador, tauleta o telèfon mòbil. Les revistes que hi ha actualment són:

 • Casa i Jardí: Casa Viva, Casa y jardin, Proyecto Contract, Todo perros, Vivir en el campo.
 • Ciència i Història: Clio, Más allá, Horóscopos, Sàpiens, Science Uncovered.
 • Cultura i Actualitat: El ciervo, Els marges, L’avenç, Qué leer, Valors.
 • Esport: Ciclismo en ruta, Esports d’hivern, Guia surf a vela, Mountain bike, Panenka, surf a vela.
 • Estil de vida: D’estil, DSS, DT, FHM, Global tattoo mag, Integral, MagLes, Nox, The simple things, Women’s fitness, XoowMagazine.
 • Fotografia, art i disseny: Artworks, Photoplus, Piel de foto, Room diseño.
 • In English: Artworks, Edge, Bikes, MacFormat, Mollie Makes, .net, PhotoPlus, Science Uncovered, T3, The Simple Things, Total Film.
 • Jocs: Edge, Hobby Consolas, PlayManía.
 • Menjar i beure: Cocina Vegetariana, Cuina.
 • Motor: Autobild, Clásicos exclusivos, Fast bikes, N&Y Náutica y yates magazine.
 • Música i Cinema: Guitarra total, Metal Hammer, Mondo sonoro, Rockzone, This is metal, This is rock, This is rock special AC/DC, Total Film.
 • Tecnologia: Android magazine, Computer hoy, Macformat, .net, Personal computer & internet, Stuff, T3.
 • Viatges i Temps lliure: Descobrir, Mollie makes, Rutas del mundo.
Si us doneu ara d’alta, teniu 14 per provar-lo de manera gratuïta.

Romo, el robot que els vostres fills voldran

dimecres, 20/11/2013

Romotive-Romo-1.jpg

Us presento el ROMO. És un robot que ha baixat a la terra. Ha vingut per quedar-se i per jugar amb vosaltres i amb els vostres fills. És un simpàtic gadget que té dues funcions principals.

1. Com a simpàtic robot: instal·lant l’aplicació ROMO, podeu jugar amb el robotet (com a la foto). Reconeixerà la vostra cara i podeu fer missions per adquirir nous moviments i funcions.

2. Com a robot teledirigit: per mi, la part més divertida. Necessitareu l’iPhone (4, 4s ò 5) + un altre dispositiu (pot ser iPhone/ iPad/ordinador). La dinàmica és la següent: col·loqueu l’iPhone sobre el robot amb l’apli ROMO encesa. Des de l’altre dispositiu (posem com a exemple un iPad), activeu l’aplicació ROMO CONTROL. Des de l’iPad podreu portar el robot per qualsevol racó de la casa que vulgueu. Però el més interessant és que l’iPhone que està sobre el robot té activada la seva càmera davantera, de manera que des de l’iPad podreu veure tot allò que el robot està “veient”.

El Romo val 179,99€ i el podeu comprar aquí. En aquest vídeo podreu veure millor tot el que fa.

[youtube 2OWMPOcjH-Y]

E Bike Smart

divendres, 11/11/2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYbjESYWn2s&feature=youtube_gdata_player[/youtube]
M’encanta la E Bike de Smart. A Alemanya ja es ven per uns 2900€. És elèctrica i té uns 100km d’autonomia. Inclou un suport per coŀlocar el vostre smartphone!!! Totally love it. En blanc, un color molt apple.

Nanopops

diumenge, 27/03/2011

[pureHTML] [p]Recordeu els Nanopops? Quantes hores havíeu perdut de feina o d’estudi el 2004 endevinant els grups musicals o personatges de cine? Eduardo Manostijeras, Kiss, The Beatles… estaven pixelats perfectament. Esteu nostàlgics? Aquí teniu el link on podeu tornar-vos a descarregar els excels.[/p][p]Nanopops [/p][p]O si no….[/p][p]Ruth Nanopop[/p][p] [/p][p]Aquí teniu un web on us permet fer-vos a vosaltres mateixos en versió 8-bits. Tall i color de cabell, color de pell, roba, etc per fer-vos una icona de vosaltres mateixos que us pot servir d’avatar per a twitter, facebook,o qualsevol xarxa social de les 20.000 que hi ha.  (He conegut aquest web via @ganyet) [/p][p] [/p][p] Nanopop Twitter[/p] [/pureHTML]