Entrades amb l'etiqueta ‘line’

Setmana horrible per a Whatsapp i Telegram

dissabte, 22/02/2014

Poc després de la comparativa que vam fer la setmana passada (amb algunes esmenes als comentaris), Whatsapp i Telegram han estat notícia per dues qüestions que no han deixat els clients massa satisfets. I ho escric just ara que milions de persones a tot el món es deuen estar estirant dels cabells perquè cap d’aquestes plataformes no funcionen (!!).

D’una banda, Whatsapp era motiu de mofa i befa per part de milers d’usuaris a twitter arran de la compra de la companyia per part de Facebook per 19.000 milions de dòlars. Comentaris com a veure quant trigaríem a veure els nostres missatges privats al mur del facebook o si es podrien demanar vides de Candy Crush al Whatsapp omplien la xarxa durant aquesta setmana. Personalment, espero que continuï com fins ara i que no necessitis tenir un perfil de facebook (ni vincular-lo de CAP) manera per poder tenir el compte de Whatsapp. En qualsevol cas, el senyor Zuckerberg vindrà a Barcelona aquest dilluns en motiu del Mobile World Congress i esperem que ens expliqui una mica per on aniran els trets.

Segur que a les instal·lacions de Telegram s’estaven fregant les mans davant la desil·lusió de moltes persones que ja anunciaven que es treurien de Whatsapp. Això passava dimecres 19, però és que divendres 21, i en una errada fatal per a una empresa que tot just arrenca, Telegram perdia el control dels seus usuaris i aquests apareixien aleatòriament a la llista de contactes d’altres clients que no es coneixien entre si. Epicfail

la foto 2.PNG

Jo sóc MOLT de Line. I aquest vespre és l’únic que funciona.

Telegram vs. Whatsapp vs. Line

dimarts , 11/02/2014

Molts de vosaltres haureu sentit a parlar de la nova febre del Telegram. Molta gent l’ha baixat i encara no l’ha fet servir. En canvi, el Whatsapp el té tothom i (quasi) tothom el fa servir. Molta gent es va baixar també Line però no tothom l’ha acabat fent servir.

Si el que us agraden són els chats divertits i amb dibuixets, opteu pel Line. Si preferiu l’aplicació standard que té tothom, utilitzeu Whatsapp sens dubte. Però si l’heu de fer servir per treballar, Telegram és la vostra aplicació: millor encriptació i us permet enviar tot tipus de documents. El cert és que cadascuna d’aquestes aplicacions té punts forts i punts febles. Us he elaborat una comparativa perquè decidiu quina és la que us pot anar millor.

Comparativa Whatsapp Line Telegram.jpg

Line, substitut de Whatsapp i Viber?

dimarts , 20/11/2012

la foto 2.PNG

Avui m’he baixat una aplicació que pot acabar amb el monopoli de whatsapp, Line. Barreja les funcions principals d’aquesta aplicació, chat online amb els nostres contactes, i Viber, trucades gratuïtes per internet. Podem incloure icones Emoji, però en té algunes altres de divertides i molt més grosses.

 

 

 

 

 

 

Captura de pantalla 2012-11-20 a las 11.34.50.png

 

De moment, m’ha donat algun problema a l’hora d’insertar fotos, la resta perfecte; suposo que aniran millorant les versions en breu. Està disponible per iPhone, BlackBerry, Android i Windows Phone. I el que més m’ha agradat és que es pot instal·lar en PC o Mac. Quantes vegades no esteu a la feina i perdeu temps teclejant al mòbil un whatsapp, quan podríeu estar fent-ho molt més ràpid des del teclat del vostre ordinador? Amb Line, això està resolt.

 

 

A més d’això, permet actualitzar l’estatus per compartir entre els contactes, com si fos un tweet…

la foto 1.PNG

Què? Us animeu a provar-ho? Us l’heu baixat ja? Què us sembla?