Entrades amb l'etiqueta ‘ps3’

Provem la nova PS4

dissabte, 22/03/2014

Sí, però no. Hi ha coses molt molt xules en aquesta nova Playstation, però per a alguns usuaris poden no ser suficients per fer el canvi de la Play3 i passar-se a la 4. Com que hi ha diferents tipus d’usuaris de la Play, intentem indicar si els farà el pes o no.

Per als que només juguen

Els gràfics milloren la qualitat respecte a la 3. PS4 ⟶ Win

Ara, els preus dels jocs continuen sent alts, entre 55-70€ aproximadament.

Per als que els apassionen les novetats

Ja hem dit que els gràfics dels jocs milloren i la interfície també. Dóna la sensació de tenir una smart TV (més que amb la PS3) encara que no se’n tingui una. La PS4 és molt atractiva, amb una il·luminació elegant. El comandament pesa molt, però té diverses funcions noves i incorpora una llum molt divertida, també. PS4 ⟶ Win

Per als que juguen on-line

A aquests no els agradarà el nou dispositiu. Ara per poder fer partides per internet, cal tenir el servei Playstation Plus. Les primeres dues setmanes de prova són gratuïtes. A partir d’allà s’ha de pagar 6,99€ al mes, 14,99€ al trimestre ò 49,99€ a l’any. Una passada si tenim en compte que la Play ja costa al voltant dels 400 euros la consola de 500Gb sense jocs. PS4 ⟶ Fail

Per als que utilitzaven la Play 3 com a Media Center

Ignoro si la PS4 incoporarà noves funcions en futures actualitzacions, però amb la PS3 va passar que moltes persones van començar a comprar-se una consola no solament per jugar, sinó principalment utilitzar-la com a centre multimèdia. Ocasionalment queia alguna partideta, però es feia servir per “llegir” en streaming el contingut dels nostres ordinadors, per desar contingut que teníem en llapis USB, etc. Doncs ara això ja no es pot fer.

No proveu de reproduir en streaming un vídeo o una cançó del vostre ordinador, no proveu de passar continguts per USB (i no estic parlant de pirateria, sinó de fotos vostres, per exemple) ni res de tot això. Els streamings no funcionen i l’entrada usb de la PS4 serveix per connectar els dispositius propis, com el cable de bateria del comandament Dualshock. En aquest cas és un claríssim PS4 ⟶ Epic Fail.

A més a més, la PS4 promociona com a gran novetat el fet de poder compartir les fites en les xarxes socials. Vaja, que aneu amb compte si no aneu a treballar perquè teniu un horrible mal de cap i, accidentalment, pengeu a facebook les 14 hores que heu estat jugant al Killzone.

La PS3 no només serveix per jugar

diumenge, 2/02/2014

Ho confesso, em moro de ganes de provar la Play 4. De moment, em quedo amb la meva PS3. Enrere van quedar els temps en què jugava, no tinc massa temps. Ara la faig servir per a altres coses, per exemple per poder veure les sèries que tinc a l’ordinador per la tele sense necessitat de cables.

Si us passa com a mi, que no teniu una smart tv, fareu cada nit com jo per veure el capítol de rigor de la sèrie:

  • un cable de vídeo de la tele al portàtil.
  • un cable d’àudio de la tele al portàtil .
  • el portàtil carregant bateria per no quedar-me amb el mac en negre a mig capítol.

PROU!!!

La PS3 (com en altres dispositius multimèdia: apple tv…) és capaç de “llegir” el contingut del vostre ordinador i reproduir-lo per streaming a la vostra tele, així sense cables, a lo bruto. A que mola? Hi ha diverses aplicacions que permeten fer-ho. Després que els del gato ens van deixar orfes amb l’eyeconnect, la que més m’agrada és PS3 Media Server (foto 1). Serveix per Mac i PC

Només s’ha d’encendre i escollir les carpetes que voleu compartir amb la PS3.  Automàticament a la PS3, als apartats de música i vídeo us sortirà la icona de l’aplicació (foto 2). La seleccioneu i ja podreu veure en streaming els vídeos que vulgueu. Ah! Si a la carpeta de l’ordinador teniu el capítol juntament amb el seu subtítol en arxiu .srt, a la play l’arxiu us sortirà incrustat en l’streaming directament.

PS3 media server.jpg play.JPG

Little Big Planet 2, ben aviat

dissabte, 8/01/2011

[pureHTML] [p]Un fail, però un superfail és el que han fet Sony i Media Molecule en no treure a temps el Little Big Planet 2 per a PS3 aquest Nadal. Els que en som fans i vam ser addictes en el seu moment de la primera versió del joc, no hauríem dubtat en posar la nova aventura d’en Sackboy en el número 1 de la Carta als Reis. Molt gran devia ser el problema que van tenir amb el joc perquè una actualització uns dies després no els hagués resolt. Encara sort que la Demo sí que es pot baixar ja. Busqueu-la a la Playstore. Està MOLT BÉ![/p][p]Sackboy[/p][p]A casa, com a mínim, vam aconseguir que els Reis ens deixessin diners amb un val pel Little Big Planet 2, i sembla que no haurem d’esperar massa per tenir-lo. La nova data que s’ha publicat és el 19 de gener. Així que comença el compte enrere. Un grandiós joc de plataformes o, com ells mateixos diuen, una gran plataforma per a jocs customitzable 100%. Estem a -11 dies. Esperem que -igual que va passar a la versió 1- de tant en tant apareguin vestits i perruques gratuïts a la Playstore. [/p][p]De moment, aquí us deixo un avançament de com serà el nou joc.   [/p][p]<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Fs0T5l24JL0?fs=1&hl=es_ES”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Fs0T5l24JL0?fs=1&hl=es_ES” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object>[/p][p]<p></p>[/p][p]Per si us agrada tant el Sackboy com a mi, sapigueu que a ebay podeu trobar merchandising del nostre amic en forma de ninos i clauers. Un altre fail de Sony de no haver-lo tret ell mateix. [/p] [/pureHTML]