Entrades amb l'etiqueta ‘windows’

Per fi els Sims 4 en versió Mac

dijous, 12/02/2015

Cinc (CINC!!!) mesos després del seu llençament per a PC, EA Games per fi es decideix a treure la versió per a Mac.

Es podrà comprar a partir del proper 17 de febrer. A més, si ja havíeu comprat el joc per a Windows, us podreu baixar de manera gratuïta aquesta nova versió. Preparats per jugar?

 

Nokia Lumia 1520, telèfon i tauleta tot en un

diumenge, 20/04/2014

El Nokia 1520 es el primer phablet taulèfon que provo i, si una cosa puc dir, és que no deixa indiferent a ningú. Com el seu nom diu, és un telèfon – tauleta. Pel que vaig comprovar i pels comentaris que el Nokia 1520 va generar en familiars i companys de treball, el principal inconvenient que molts van veure és el tamany, massa gran per portar a la butxaca. Tots aquests comentaris, però, s’oblidaven quan els feies veure que no era simplement un telèfon, sinó que aquest model t’estalvia portar una tauleta i un ebook al damunt, ja que pots llegir documents pdf, documents word, excel, etc, dins del mateix telèfon i amb la facilitat d’una tauleta. Fa més de 16 centímetres d’alt i 8,5 d’ample. La pantalla és de 6″.

Aquest model ja ve amb Black, el nou sistema operatiu de Windows Phone. Entre les novetats que presenta hi ha la de poder fer carpetes, més notificacions a la pantalla de bloqueig, tancar aplicacions molt més fàcilment, més opcions a la càmera (de 20Mpx!!) o el Beamer (una mena de mirror per poder veure en televisió el que s’està consultant al telèfon). A més, la pantalla és increiblement sensible, igual que ja passava amb el Lumia 925.

El telèfon pot utilitzar una funda tipus smart case que protegeix la pantalla de ratllades i caigudes. A Amazon el podeu trobar lliure per uns 580€ aproximadament.

Nokia Lumia 925

diumenge, 1/12/2013

M’he quedat positivament sorpresa després d’haver pogut provar el nou Nokia Lumia 925. No coneixia el sistema Windows Phone i puc donar dues primeres impressions. Windows ha millorat MOLT d’ençà que va treure el sistema Windows Mobile  i Nokia pot tornar a ser una empresa puntera després del sistema Symbian. Encara hi ha menys aplicacions que a iPhone i Android, però les “necessàries” (típiques) hi són totes; de fet, Instagram va arribar a Windows Phone la setmana passada!

nokia-lumia-925-att.jpg

Els aspectes que m’han agradat més del mòbil són:

  • La mida de la pantalla, 4,5 polzades que faciliten la navegació per internet i el visionat de fotografies i vídeos.
  • La càmera: La smart camera de Nokia té una òptica Carl Zeiss que fa unes fotos de qualitat òptima; això es nota especialment quan hi ha poca llum. Entre els efectes que es poden fer a les fotos hi ha la d’escollir la millor cara d’una seqüència i posar-la al fons que vulguis, o agafar un objecte en moviment d’una seqüència i fer que es vegi en tot el seu moviment (en el vídeo de sota ho entendreu millor).
  • Les icones-widgets: podem escollir si volem la icona d’una aplicació en format mini, mitjà o més gran. En el format mitjà i gran s’inclouen previsualitzacions de les aplicacions; per exemple: la previsió del temps, una notificació de facebook, proper esdeveniment al calendari… M’agrada molt el seu disseny: el color també es pot configurar.
  • La rapidesa: el canvi entre aplicacions és realment ràpid.
  • Bona sincronització de contactes, calendaris i correu amb Gmail.

Aspectes tècnics: Pes: 141g / Mida: 15 x 8,7 x 5,9 cm / Capacitat: 16 Gb / La bateria es pot carregar sense cable / Pantalla: 4,5″ / Resolució de pantalla: 1280 x 768 / Resolució de captura de vídeo: HD1080p

El mòbil el podeu trobar per uns 370€. Us deixo un parell de vídeos de demostració del mòbil:

[youtube DdBzs3syBJA]

[youtube YjFyEt2Vdvg]

Mobile World Congress. Part III. “Windows Phone 7″

dilluns, 21/02/2011

[pureHTML] [p] WP7[/p][p]contactes WP7 Érem pocs i arriba Windows amb un telèfon. I quan vaig a criticar-lo -amb tots els prejudicis del món que tinc contra Microsoft-, van i fan un telèfon xulu, xulu, xulu.[/p][p]Si més no, estèticament. La pantalla d’inici conté les incones principals mostrant trucades perdudes, missatges pendents, etc. [/p][p]Es pot personalitzar del tot: colors, disposició, etc i és molt visual (finalment han après alguna cosa d’Apple!!) tant a l’hora de mirar fotos, com de veure els contactes, etc. [/p][p]Els primers smartphones i PDA’s que duien sistema windows mobile eren un absolut rollo, ja que es regien per les odioses carpetes i subcarpetes de windows, però això sembla que amb el WP7 no passarà. [/p][p]A Espanya ja es pot comprar amb Movistar, Vodafone i Orange amb mòbils HTC (el més xulu), Samsung i LG. En totes 3 companyies a partir de 0€ segons contracte. Jo m’ho miraria![/p][p]El que haurem de veure és si hi ha moltes aplicacions per baixar, si deixaran programar lliurement i el preu que tindran les apps. [/p][p]Una de les coses que més em van agradar del telèfon és  la secció de contactes, supervisual. Es desplega una llista amb fotos dels contactes (per què no ho fa això, l’iPhone??) i un cop dins pots accedir a totes les seves dades incloent xarxes socials com facebook.[/p] [/pureHTML]