Arrencada

04112007(009)-1.jpgM’hauria agradat començar aquest blog celebrant l’inici d’un viatge, d’una aventura, com la que acaba d’emprendre l’Ara; més encara en una data tan assenyalada com és aquest 28 de novembre pel que suposa per un país com el nostre la celebració d’unes eleccions. Però el destí ha tornat a ser d’allò més cruel, cruelment capriciós, i ha tornat a tenyir de negre el futbol català amb la mort en un accident de transit de Jordi Andreu, fill del president del Futbol Club Santboià Ramon Andreu. La pèrdua del jove de 14 anys suposa un altre cop dur pel futbol català després dels esdeveniments dels darrers mesos i ens empeny automàticament a expressar, des d’aquest modest blog, el nostre condol a tota la família del FC Santboià i, ben especialment, a la família del Jordi Andreu. Descansi en pau.

Com és comprensible, aquesta desgraciada notícia ha marcat la 15a jornada de la Segona Divisió B que es disputarà avui diumenge de forma íntegra, una jornada que ha vist com se suspenia el partit que havia d’enfrontar el Santboià amb l’Alzira; de fet, tots els partits del cap de setmana del futbol base de l’entitat del Baix Llobregat s’han ajornat. La resta de la jornada ens deixa un derbi català com a partit destacat: un Sant Andreu-Gramenet (12:00 hores) marcat per les urgències de tots dos equips, ja que si bé la Grama es troba en zona de descens, a tres punts de la zona de salvació, els de Natxo González han encadenat vuit jornades sense guanyar que han creat seriosos dubtes a l’entitat quadribarrada.

També aquest matí, Badalona i Lleida rebran el Teruel i l’Alacant (12:00 hores) amb objectius ben diferents. En el partit de la jornada, Calderé torna a Badalona amb un Teruel que s’està confirmant com a revelació del grup; els aragonesos, quarts amb 23 punts aspiren a prendre el tercer lloc als escapulats, que tractaran d’oblidar la dura derrota de la setmana passa a Benidorm (3-0). Per la seva banda, el Lleida buscarà enllaçar dues victòries seguides després de vèncer sorprenentment a Terol (0-1); els d’Emili Vicente tindran la baixa d’Asier Eizaguirre, víctima de l’enèssima expulsió que els blaus han rebut en aquest inici de temporada.

Ja per la tarda (17:00 hores), Sabadell i l’Hospitalet es batran en duel al País Valencià davant de dos rivals d’alçada que no han tingut un inici de temporada massa reeixit. Al Clariano, els arlequinats visiten un Ontinyent que dimecres va derrotar el Dénia per 2-0 a la Copa RFEF, un resultat que va servir per deixar enrere la incomprensible derrota de diumenge a l’Hospitalet; els de Lluís Carreras també van jugar ‘Copa’ dimecres (1-1 a l’Estadi Balear) i demà tractaran de sumar en aquest complicat camp tot i les set baixes que han obligat el tècnic de Sant Pol de Mar a convocar el jove Pinilla. Per la seva banda, l’Hospi de Miguel Álvarez, que no podrà comptar amb els lesionats Velamazán i Manel, vol seguir amb la seva línia ascendent davant d’un conjunt que ha encetat una trajectòria paral·lela a la dels riberencs; amb l’arribada de Casuco, el Castelló ha guanyat en fortalesa defensiva i ha aconseguit 7 dels últims 12 punts en joc, xifres que l’han allunyat de la zona de descens a Tercera Divisió.

La resta de la jornada al grup 3 de Segona B es completarà amb 4 partits més. Pel matí, l’Alcoyano rebrà el Mallorca B al Collao (12 hores), el Benidorm es desplaça a Maó per jugar contra l’Sporting Maonès (12 hores) i l’Atlètic Balears visitarà el líder, l’Oriola (12 hores). A les 5 de la tarda, el Dénia rebrà el Gandia al Nou Camp, en un partit que serà televisat per Punt2.

2 comentaris

  • Jordi Tunica i Gros

    28/11/2010 18:47

    Cristian, enhorabona pel teu blog. Per fi algú que parla de futbol sense haver de parlar necessàriament ni del Barça ni del Madrid. Sóc aficionat de la U.E. Lleida i ja m’he subscrit a l’RSS. Sort sobretot quan et documentis, no et serà una tasca fàcil.

  • Tweets that mention Arrencada – Ara.cat — Topsy.com

    29/11/2010 9:52

    […] This post was mentioned on Twitter by Roger Sanchez, Jordi Tunica. Jordi Tunica said: Arrencada – Ara.cat http://t.co/o7ny3qj via @diariARA […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús