Les xifres de la 15a jornada

1,93 gols per partit és la mitjana golejadora del grup tercer en aquestes primeres 15 jornades. Això suposa un descens de gairebé 4 gols per jornada respecte la temporada passada, quan el promig a aquestes alçades de la lliga era de 2,32 gols per encontre. La temporada 2008-09 la mitjana era de 2,39 gols per partit, 0,20 gols més que la 2007-2008 (2,19) i 0,30 més que la 2006-2007 (2,09).

9 són els partits que fa que el Sant Andreu no aconsegueix la victòria; sis empats i tres derrotes que han vist el Sant Andreu passar els mesos d’octubre i novembre sense guanyar cap partit i aconseguint únicament el 22,2% dels punts.

7 són les victòries per la mínima que s’han donat en aquesta quinzena jornada. De fet, cap equip va aconseguir guanyar per més d’un gol de diferència. És el primer cop aquesta temporada que aquest fet es dóna en una mateixa jornada.

2 són els equips catalans en zona de play-off d’ascens a la Lliga Adelante. El Badalona va refermar la seva estança a la zona noble derrotant el Teruel d’un vell conegut, Ramon Maria Calderé, i de pas van donar un cop de mà a un Sabadell que va capgirar un 1-0 en contra al Clariano.

12 targetes va mostrar l’aragonès Luís Miguel Vallejo Aznar al Dénia 2-1 Gandia. Els de la Marina Alta van rebre 6 amonestacions, per 5 dels de la Safor, que també van veure la vermella directa (Jonathan). Per si no fos poc, Vallejo Aznar va rematar el xou expulsant el preparador físic local i l’entrenador del Gandia, Vicent Medina. Per cert, els tres gols del partit van arribar des del punt de penal. Com dèiem, tot un xou!

La dada curiosa. Castelló i l’Hospitalet han repetit els mateixos signes en els partits que han disputat en comú com a visitants: derrota a Maó (2-1 el Castelló i 3-1 l’Hospi), derrota a Terol (tots dos per 1-0), empat a Alzira (1-1 els de Casuco i 0-0 els riberencs) i triomf a Son Bibiloni (0-1 dels albinegres i 0-2 els catalans). El proper desplaçament de l’Hospi serà el 12 de desembre a Dénia; allà el Castelló hi va guanyar per 1-3: seguirà la ratxa?

Resultats: Sant Andreu 1-1 Gramenet; Lleida 1-0 Alacant; Badalona 1-0 Teruel, Ontinyent 1-2 Sabadell, Castelló 2-1 L’Hospitalet; Alcoyano 1-0 Mallorca B; Orihuela 0-0 Mallorca B; Sporting Maonès 2-1 Benidorm; Dénia 2-1 Gandia. Santboià-Alzira (ajornat).

Zona de play-off per l’Alcoyano, l’Orihuela, el Badalona i el Sabadell. 16a plaça (promoció de descens) pel Mallorca B. En descens: Atlètic Balears, Gramenet, Santboià i Alzira.

1 comentari

  • Miguel Angel Rodríguez

    29/11/2010 18:57

    Per un boig de les estadístiques i els números com jo, aquest post és molt gran. De fet, tot el blog en general. El futbol de veritat és aquest, el de Segona B cap a baix, no pas el de Primera.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús